Utopia kat lijkt van iemand anders te zijn

Utopia kat lijkt van iemand anders te zijn

En toen was daar een mailtje voor de bewoners van Utopia. Het mailtje gaat over de kat die de laatste tijd in Utopia leeft en waar de bewoners veel plezier aan beleven. Op de ontstoken oog van Naomi na dan… In het mailtje staat namelijk dat de kat vermist is. Een gezien wat in de buurt woont is al enige tijd op zoek naar hun huisdier. En toen zij werden getipt dat hun kat wel erg op het beestje leek wat in Utopia leeft besloten ze het eens uit te zoeken. Wat blijkt? Dat kat is waarschijnlijk van hun! De kat heet Jill en zou waarschijnlijk weggelopen zijn en op die manier in Utopia terecht zijn gekomen. De bewoners willen natuurlijk dat het beestje weer naar haar eigen baasje gaat maar dan zullen ze de kat wel even binnen moeten houden. Anders is deze in no time weer terug op het Utopia terrein… Binnenkort dus één dier minder in Utopia!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Merel at 21:32

    Trouwens er liep ooit een andere, een zwart/witte dacht ik. Er was een poster dacht ik door Patrick gezien voordat hij erin ging en hulp bieden voor de eigenaren ho maar. Zoals altijd denken ze alleen aan zichzelf daar. Deze poes kreeg geen een eten van ze, want het geld gaat op aan drank.

  2. Merel at 21:30

    Jezus zeg hadden de bewoners dat niet zelf kunnen bedenken en hulp aan de regie vragen zodat de baasjes gevonden worden. Beestje is niet weg gelopen aangezien katten/poezen toch al buiten lopen en echt niet altijd rondom hun huis blijven.
    Arm beest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *