De verrassing van Bjorn voor de groep

De verrassing van Bjorn voor de groep

Bjorn vertelde eerder in een centraal dat hij een verrassing zou hebben voor de groep. Een gratis verrassing maar ook echt gezond was de mededeling toen. Eigenlijk zou het om 13:00 uur plaatsvinden maar door de nieuwe bewoner is het allemaal wat uitgelopen. Omstreeks 14:00 uur zien we een klein autootje het terrein op komen en de mensen worden hartelijk ontvangen door de bewoners. Na een voorstel ronde wordt duidelijk dat het om een sappenbar gaat. Ze zouden eigenlijk op de markt staan, maar op die dagen heeft het stel al een andere markt gepland. Het karretje wordt neergezet en vervolgens uitgeklapt. De bewoners vinden het autootje echt enig en zijn blij met de verrassing. Na alle voorbereidingen worden verschillende sappen gemaakt, ze hebben lekker vers fruit bij om heerlijke smoothies te maken. De bedoeling is dat de bewoners met behulp van deze mensen sapjes gaan maken. En dat gratis en voor niets, leuke verrassing Bjorn!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 13:51

    Ik had een vraagje de reclame die tussen het verhaal en geef een reactie zijn dat de sponsers van UTOPIA of van deze site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *