Cees voltooid bijna zijn ontgroening

Cees voltooid bijna zijn ontgroening

Gisteren verzon Benjamin met een aantal andere bewoners een ontgroening voor nieuwe bewoner Cees. De opdracht was een soort bingo, Cees moest verschillende voorwerpen bij elkaar zoeken van andere bewoners zonder dat zij erachter kwamen.

Gisterenavond was er een feestje in Utopia, het was niet zo druk maar ging er wel gezellig aan toe. Zo was Bas flink aan het flirten met een dame op de schommelstoel. En Cees deed alvast een poging om wat opdrachten uit te voeren. Hij was onder andere op de vide te vinden om een slipje van Gabriëlle te zoeken in de wasmand. Maar dat vond Cees toch maar niks. Ik vind het toch een beetje eng hoorde we hem mompelen. Niet veel later deed hij een volgende poging en sprak met Stefanie. Hij moet namelijk ook de teddybeer van haar hebben. Ik zag vanmiddag een beer op jouw bed, mag ik daarmee een dansje doen? vraagt hij aan Stefanie. Stefanie is enthousiast en een paar minuten later staat Cees met de teddybeer in zijn handen. Weer een opdracht minder! EN dan gaat Cees verder door, hij heeft al lippenstift van Nicole te pakken en de schaar van Gina heeft hij ook al vertoond aan de organisatie van de ontgroening. Aangezien de rest van de bewoners aan het feesten is maakt Cees daar ook gebruik van. Hij haalt uit no time een BH van Naomi uit de kast. Blij, maar toch ook erg ongemakkelijk vanwege dit  stiekeme gedrag, laat hij de buit zien aan Benjamin. Oh, als mijn dochters dit zien zegt hij beschaamd tegen Benjamin. Je laat echt zien wat je in huis hebt antwoordt Benjamin. Je hoeft alleen nog maar de bijbel en de slip. De ontgroening is dus zo goed als geslaagd. Zal Cees nog een slip en bijbel weten te bemachtigen?

Bas flirt met vrouw

Bas flirt met een vrouw

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Lisa at 11:42

  Begrijp niet waarom hij die achterlijke opdrachten niet geweigerd heeft.Cees laat je niet zo beïnvloeden doo,r dat stelletje ongeregeld.

  • Mjo at 11:05

   Tja, anneke idd, waarom. Omdat het een man is misschien?.

   Cees zegt dan ook nog, o jee als mijn dochters dit zien??? Ja Cees waarom doe je het dan, pak ook eens spulletjes van de mannen, valt het niet zo op.

   Bas, ga werken i.p.v. te liggen flikflooien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *