Utopia nieuwtjes 11 juli

Utopia nieuwtjes 11 juli

Het Utopia nieuws van 11 juli vindt je hier terug. Alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Cees heeft zijn eerste nacht in Utopia erop zitten en deze is niet prettig verlopen. Hij heeft namelijk bijna niet geslapen

 • Cees besluit daarom maar wat koffie te nuttigen. In de keuken ziet hij hoe vies de keuken is. Zo vindt hij de koffiepot erg vies, maar ook de oven en vaatdoekjes. Hij besluit er iets aan te doen en nuttigt daarna een lekker bakkie koffie.

 • Naomi is doodop, Ivan adviseert dat ze nog even gaat slapen. Het is morgen pas centraal.
 • Gabriëlle leest op haar gemak de krant.
 • Het kantoor is ook al volop bemand, zo zien we Mark, Bjorn, Benjamin en Gaby daar werken.
 • Verder is het erg rustig in Utopia, we houden verder ontwikkelingen voor je in de gaten.

We voorzien dit bericht nog van updates, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Marja at 17:39

  Was op hangen is veel te veel werk voor ze, je moet het er ook weer afhalen. Dat zal dus niet gebeuren. Bijna alle nieuwen roepen wat over de troep en gaan later gewoon over tot de orde van de dag, troep dus

 2. anneke g at 12:54

  Zo weer een huis sloof erbij , waarom kan de laatste die het gebruik van de koffiepot niet zelf schoon maken en de keuken eens schoon achter laten zowel man als vrouw kan schoon maken.
  Het is al weer snel over het schoonmaak rooster, en als je de slaapkamers zie wat is dat een smerige boel daar het kan daar helemaal niet lekker ruiken met al die mensen die daar liggen heb het idee dat er geen raam open staat , en gooi die dekbedden eens lekker naar buiten.
  Kan niet een van die mannen of vrouwen geen waslijnen maken als ze akker toch weg doen gooi palen in de grond span een stel lijnen en gooi daar de was aan ze gebruiken daar de droger voor maar nu kan je het lekker buiten drogen ruikt ook nog lekker. (of zijn lijnen te duur)
  Wanneer zullen ze dit over nemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *