Mark frustreerd zich een beetje aan Gina

Mark frustreerd zich een beetje aan Gina

Mark en Gina kunnen het op persoonlijk vlak meer dan goed met elkaar vinden, maar op zakelijk vlak gaat dat een stuk minder.

De kapsalon van Gina wordt namelijk omgebouwd en dat gaat niet zonder slag of stoot. De wastafel moet geplaatst worden en de gipswand die er nu staat voldoet niet aan de eisen. Er is namelijk een groot open vlak en dat is niet veilig. De leidingen mogen niet open en bloot liggen.

En dan gaat Mark zich ergeren. Dat betekent nieuwe gipsplaten bestellen en vertraging in de bouw. Er wordt niet nagedacht, alles moet op het laatste moment. Die (Gina) wil alles perfect hebben aldus Mark. Mark heeft zijn gal bij Rob kunnen spuwen en hopelijk is de frustratie er nu uit. Het zal dan ook niet lang duren voordat Mark weer lief wil zijn en zijn excuses komt aanbieden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Mjo at 08:53

    “Mark frustreerd zich een beetje aan Gina” ??? Kun je je dan aan iemand frustreren?? Ik denk dat er i.pv. Mark frustreert ………. dient te staan: Mark ergert zich een beetje aan Gina.

  2. harry at 23:29

    zo ziet het er voor mij ook uit, vertrouw haar ook niet ,alles een beetje over de top en toneelspel tegen mark, van begin af aan .ze gaat voor haar doel daar lijkt het op

  3. Hortence at 20:58

    Die Gina,is een vreemde vogel vanaf het begin al.Ik hoop niet voor Mark ,dat ze hem gebruik net die Isabella,die Gio,gebruikte om haar doelen te bereiken. Mark ,gaat over de kas.Net toen Gio, over kas ging.Is ging met Gio naar bed om haar doelen te bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *