Stefanie is chagrijnig

Stefanie is chagrijnig

Stefanie is vandaag niet te genieten. Als Wim zegt dat sjouwen geen vrouwenwerk is, blijkt waarom. Stefanie. Ik ben geen vrouw volgens sommigen hier zegt ze tegen Gabriëlle op het rokersbankje. Gabriëlle troost Stefanie en vertelt dat ze soms dezelfde kritiek krijgt maar trekt zich daar niets van aan. Ik heb een nasi en twee grote jongens, duidelijker kan het niet. Stefanie heeft een andere instelling, ik ben gewoon wie ik ben, daar moet je maar mee leren leven en anders kan je optiefen.

Ook als Nicole naast Stefanie komt zitten, kan er geen lachje vanaf. Stefanie legt uit dat ze vandaag niet veel kan hebben, omdat mensen haar willen veranderen. Ik ben blijkbaar niet vrolijk genoeg, bot en arrogant. Ik ben gewoon geïrriteerd vandaag. Nicole geeft toe dat zijzelf net als Stefanie en iedereen soms chagrijnig is. Nicole antwoordt maar vandaag heb ik een hele goede dag. Zal de stemming van Stefanie nog veranderen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Toet at 13:29

    Hè bah .elke keer dat ik nasi eet denk ik daar aan.Ze kan het ook een wilde poes noemen .Maar nasi nee.Wieteke van Dort vindt dit niet leuk.Geef mij maar nasi goring en een gebakken ei wat sambal en wat ketjap en een groot glas bier er bij.Nou ik wordt er toch vrolijk van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *