Mark VS Nicole

Mark VS Nicole

Er is iets aan de hand tussen Nicole en Mark. Gabriëlle is de eerste die iets op het spoor is. Ze vraagt Mark naar zijn blik naar Nicole en wil het naadje van de kous weten. Mark geeft uiteindelijk toe dat er weinig warme gevoelens zijn tussen de twee. Zo noemde Nicole Mark niet bij de speech tijdens de opening van het Cordwood House. Dat is voor Mark een bevestiging van wat hij al dacht, dat merk je toch, als iemand je niet mag. Gabriëlle schudt met haar hoofd. Volgens haar zijn het slechts irritaties. Mark vraagt waarom? Omdat ik alles zo goed doe, ofzo?

Mark wil oprecht weten waarom mensen hem niet zouden mogen. Gabriëlle  legt uit dat hij soms wat bitchy kan overkomen, maar weet niet precies wat er aan de hand is. Het maakt Mark allemaal niets uit. Het is klaar. Het boek is dicht. Gabriëlle probeert Mark te overtuigen dat hij pas boos kan zijn als hij zelf weet wat er aan de hand is, maar Mark blijft stug.

Later confronteert Gabriëlle Nicole over de Kwestie Mark. Zij bevestigt dat er iets speelt tussen de twee, maar snapt niet waar het vandaan komt. Blijkbaar heeft Mark het idee dat hij niets goed kan doen bij Nicole, maar zij begrijpt niet waarom. Gabriëlle voorziet problemen jullie weten allebei iets kleins, maar gaan het beiden groter maken dan het is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. theo 076 at 10:36

  Pooh wat krijg ik een hekel aan haar,met die grote visseogen,omdat ze zelf niets presteerd valt ze anderen aan,afleidingsmaneuvre zeg maar

 2. Marja at 09:42

  Natuurlijk heeft mark hard meegewerkt en is de reactie van Nicole fout. Maar mark is zelf erg achterbaks, probeert met slinkse manieren te pot vol te krijgen omdat hij die wil winnen. Maar zo populair zal hij nooit worden

 3. anna at 06:23

  Nicole heeft al net zulke nare trekjes als haar vriend,en inderdaad heeft Mark net zo veel recht om in dat huisje te komen hij heeft er ook aan meegewerkt en ik ben het eens met Hortence anders moet ze alles maar terug betalen ,wie denkt ze wel wie ze is?Weg met die bitch…

 4. Hortence at 20:52

  Mark,moest gewoon gaan .Nicole ,moet niet denken dat het haar huis is .Het is betaalt met geld van de bv,Mark heeft heel hart mee gewerkt met de bouw van dat huis .Heel vroeg stond Mark al op om Nicole te helpen .Ik vind van dat Nicole zich verontschuldigen tegen Mark.Mark ,doet streng voor jullie alleen daar in de loods.Mark ,wilt dat de gene die Utopia 2015 wint met een goed gevulde zak weg gaat.Nicole,moet niet denken dat ze alles is.Mark,moet gewoon naar binnen gaan wanneer hij wilt.Punt uit.Als Nicole ,dat niet wilt moet ze al dat geld dat in het huis zit terug geven.Dan pas mag zij bepalen wie in mag of niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *