Gina is jarig!

Gina is jarig!

Vandaag is Gina jarig! En dat werd gisteren gevierd, nadat Cees vertelt heeft dat hij bingo heeft en zijn ontgroening behaald heeft. Werd er gezongen voor de jarige job. Daarna volgen er felicitaties en knuffels. Daarna wordt er geproost en een lekker drankje genuttigd. En is nog even gezellig en Mark heeft een leuke verrassing voor zijn geliefde… Ze gaan namelijk in het cordwood huis slapen, echter vind Nicole dat niet zo heel leuk. Nicole besprak het met Gabriëlle en vertelt dat ze eigenlijk het eerste nachtje er zelf wilde slapen. Ik snap ook wel dat jij het zelf wilde inwijden antwoordt Gabriëlle. Gina en Mark bespreken het voorval natuurlijk ook. Gina zegt dat Nicole het niet zo leuk vind dat ik het niet met haar heb overlegd. Maar daar heeft Mark geen boodschap aan. Even over Nicole, die deed vandaag ook een beetje raar tegen mij, en volgens mij mag ze me gewoon niet. Ik ben er klaar mee! Dan had ze maar eerder moeten zijn. En er is nog meer nieuws over het cordwood huis, er zijn afmeldingen binnen… Twee mensen hebben zich afgemeld, ze zouden ziek zijn… Inmiddels heeft Gina zich op haar verjaardagspost gestort. Ze is helemaal hyper, kortom echt jarig! Gefeliciteerd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Boerderijbert at 16:17

    Ik vind wel de Nicole recht heeft om als eerste in haar eigen huisje te mogen slapen. Zij heeft het uiteindelijk verzonnen en er tocht ook behoorlijk hard aan gewerkt. Ik heb ze toch veel met cement zien werken en ook met de cementmolen. Mark denkt dat hij de baas is en alles maar kan doen. Ik vind hem van lieverlee een misselijk manneke. Ook de crisi had hij kunnen voorkomen door zuiniger te zijn. Een stoel in de welness van 1500 euro is toch belachelijk. Waarom heeft hij niet gezorgd dat Colinda het door haar bestelde raam betaald heeft. Een beetje boehouder houd dat allemaal in de gaten.

  2. Marja at 09:49

    Zo hard heeft Nicole niet aan het huisje gewerkt. En ze had er al kunnen slapen. Denk dat het meer door bewoners gebruikt gaat worden dan door betalende gasten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *