Utopia nieuwtjes 12 juli

Utopia nieuwtjes 12 juli

Utopia nieuws van 12 juli vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

  • Nicole zag er gisteren bedroefd uit, ze had het zichtbaar moeilijk. De oorzaak was toen nog niet echt duidelijk.
  • Gabriëlle is gisterenavond bezig geweest met een grapje. Ze heeft een liefdesbriefje vanuit Stefanie naar Benjamin gestuurd. Met een kleine boodschap erop: “Ben, ik lust je”. Hoe zal dat aflopen?
  • Bas en Ivan hebben tijdens de verzorging van de koeien een gesprek over Nicole. Ze zit niet zo lekker in haar vel aldus Ivan, en irriteert zich aan bepaalde mensen. Het is niet alleen van de brief die ze heeft gehad. Volgens Bas moet ze zich focussen op de dingen die ze leuk vind.
  • Cees heeft vannacht stukke beter geslapen dan zijn eerste nacht. Hij kan zich ook niet heugen wanneer hij voor het laatst tot 9:30 uur geslapen heeft.
  • Vandaag zou er eigenlijk om 10:30 centraal zijn, maar rond die tijd was er nog vrij weinig beweging. Cees ergert zich er ook aan zo vertelt hij aan Mark en Benjamin. Het lijkt hem beter om de loods op te ruimen en orde te stellen.
  • Gina is hyper en dat is nog zachtjes uitgedrukt. De jarige zal vandaag familiebezoek krijgen. Omstreeks 11:30 uur zullen ze al arriveren.

We voorzien dit bericht regelmatig van updates, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *