Familiebezoek voor Gina

Familiebezoek voor Gina

En toen was er familie voor jarige Gina! Haar eerste bezoek binnen Utopia voor 3 uur lang. Waaronder haar moeder en stiefvader, zus, neefje, nichtje en hondje. Na een voorstelrondje, geknuffel, gekus en uiteraard felicitaties gaat het stel buiten zitten. Mark zit er ook bij en al snel komen de cadeautjes. Zo krijgt Gina een shirt, sportkleding  Verder is het huis van de ouders van Gina verbouwd en gaat het goed met hun bedrijf. Er is volop werk. Gina vertelt dat ze hyper is en heel blij is dat ze er zijn. Ook is er een cadeau via de post achter gehouden. Mark houdt ook een gezellig praatje en lijkt een goede klik te hebben met de familie van zijn vriendin. De moeder van Gina maakt ook nog een praatje met Gaby. Ze vindt hoe ze op beeld wordt gebracht niet leuk en dat geld ook voor Bjorn. Ook doen verschillende mensen zich anders voor dan dat ze zijn. Wees gewoon eerlijk, en zeg dat dan in diegene zijn gezicht. Gaby en Bjorn zijn altijd welkom bij hun in huis. Niet veel later wordt de taart aangesneden en de andere bewoners krijgen ook een stukje. Ook horen we dat ze waarschijnlijk nog mee eten, Gina doet vandaag niet mee aan de ramadan. Ze neemt een skip dagje op haar verjaardag. Wat overigens wel eens gebeurd en vrij normaal is. Ook heeft de moeder van Gina reclame gemaakt voor haar kapsalon en zal dat ook gaan doen als haar kledinglijn er is. Gina blijft lekker hyper en blij, haar dag kan niet meer stuk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Druif at 13:25

    Arme pa , zit daar in z’n eentje tot dit showpoppen klaar zijn met showlopen . Maar als pakpaard vast meegenomen . Gina lijkt op haar moeder . Leven voor luxe , uiterlijk en waarschijnlijk geld . Zonnebril op terwijl er geen zo’n te bekennen is . Met uitbuiten van mensen schijnen ze geen moeite te hebben . Ach sommige mannen staan het ook toe ….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *