Cees heeft veel kritiek

Cees heeft veel kritiek

Zoals we al kort omschreven had nieuweling Cees flink wat kritiek over de gang van zaken in Utopia. Tegenover verschillende bewoners die op dat moment wakker waren uitte hij zijn frustraties.

Zo sprak hij met Benjamin waar Cees opmerkt dat het een grote chaos is. Het is hier een rommeltje en begint vervolgens met wat puin ruimen. Zo wordt de vieze keuken onder handen genomen en tussen al het vuil ontdekt Cees nog brood wat eetbaar is. Te absurd voor woorden aldus Cees, zeker gezien de financiële status van Utopia. Hij laat zijn vondst zien aan Gabriëlle en ook aan Mark uit hij zijn mening.  Het is crisis. En iedereen zegt dat er geen brood is. Maar zolang ik dit soort dingen nog zie, dan snap ik het niet. Dit is gewoon goed brood. Hier krijg ik de tranen van in mijn ogen. Mark geeft hem al snel gelijk. Op deze manier gaan de bewoners er niet op vooruit. In tijden van crisis moet men nou eenmaal roeien met de riemen die ze hebben en leven op water en ‘goed’ brood.

En ook de andere inwoners krijgen het verhaal van Cees aan te horen. Mensen gooien gewoon het brood weg. Gewoon goed brood! Ik krijg er de tranen van in mijn ogen. Bjorn, Gaby, Wim en ook Bas zijn het helemaal met hem eens. Maar Rob ziet de ernst van de zaak niet in. Het zijn vier sneetjes brood en ik ben nu niet echt het type dat daar moeilijk over gaat doen! Nou, dat zegt iets over je antwoordt een teleurgestelde Cees. Na wat geklaag gaat Cees weer verder met schoonmaken en terwijl hij bezig is zegt hij tegen Rob, wel of géén crisis Rob, je gooit gewoon geen goed eten weg. Rob antwoordt ik ben het helemaal met je eens. Maar je moet me ook niet kwalijk nemen dat de tranen daarvan niet in mijn ogen schieten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Johan at 14:22

  Rob is een lamme hond, praat veel maar doet werkelijk helemaal niks.

  die moet pas gaan praten als hij zelf iets klaar krijgt.

  overal heeft hij commentaar op, maar neemt zelf geen stappen.

  als er iemand uit moet mag hij van mij gaan, vind Gaby en Naomi positief aan het veranderen zijn ten opzichte van de bv.

 2. Druif at 13:36

  Ach gina krijgt 2 biggen voor haar verjaardag van mark hoor ik net , dat worden varkens en die eten alles . Kunnen ze lekker vetmesten en weer later opeten . Passen goed in Utopia tussen die andere varkens op 2 benen
  (Varkens zijn onrein voor moslims trouwens dus ik weet niet of Ivan hier blij me is)

 3. Druif at 13:17

  Het is niet alleen het brood wat ze weggooien hoor , ik zag Van de week een manspersoon 2 boterhammen smeren en dacht nog
  Allemachtig wat hij op 2, boterhammen smeert doet een ander gezin een week van een halve pot op de ene boterham en iets uit een andere een halve pot op de andere boterham . Denk pindakaas en pasta ofzo . Ligt ze op elkaar en propt ze in zijn giechel !
  Schandalig !!! Er zijn kinderen die zonder eten op school komen omdat eetgewoonten niks is . Juffen en meesters geven uit hun eigen broodtrommel . Men John de mol doe daar eens wat aan , want dit is walgelijk om te zien . En dan roepen ze het is crisis . En dit gaat dan alleen nog maar over die 2 boterhammen . Hoop dat ze eens zo’n nieuw programma bedenken met mensen die leven van een minimum daar kan je nog wat van leren .

  • anneke g at 12:38

   Ik denk des te meer wij zeggen, hij denkt ik krijg aandacht dus laten we er nog meer ingooien wat betreft onenigheid des te beroerder des te beter.
   Jammer dat je op die manier een programma moet maken.
   Maar ja we blijven wel kijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *