Bas is blij met kritische Cees

Bas is blij met kritische Cees

Cees had vanmorgen aardig wat kritiek, zo vond hij de loods een troep en werd er brood wat nog goed was gewoon weggegooid. Hij liet zijn ergernissen en bevindingen aan iedereen weten die hij tegen kwam. In zijn ogen moet er echt iets veranderen. Later sprak Bas met Cees, hij lijkt blij te zijn met de nieuwste bewoner van Utopia.

Op de bank spreken de twee met elkaar. Cees zegt ik weet niet wat je van mij vindt, misschien vindt je me wel een oude zak. Ik ben hier ook nog niet zo lang voor hetzelfde geld praten ze achter mijn rug om. Bas geeft aan dat hij de komst van Cees juist fijn vindt. Ik vind het fijn dat je lekker je mond open doet. Ik ben niet iemand die ander andermans rug iets zegt over van alles en nog wat. Dus als ik nu tegen je zeg ik vindt je een fijne kerel dan vind ik dat ook. Ik zal daar niet over liegen. Maar ik ben wel blij dat jij er bent hoor. Ja vraagt Cees een beetje onzeker. Jazeker gaat Bas verder maar dat is omdat je hier nu nieuw bent. En anderen hebben gewoon een stomp nodig. Gewoon lekker volhouden! Het beukje erin zegt Cees, juist antwoordt Bas en de twee geven elkaar een high five.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *