Ruzie over schoonmaken

Ruzie over schoonmaken

Bjorn is bezig in de keuken, zijn schoonmaak taak voor vandaag. In de keuken ontdekt hij vieze keukenlades wat betekend dat iemand zijn of haar schoonmaak taak niet goed gedaan heeft. Bjorn is er niet blij mee en gaat gelijk op onderzoek uit wie deze taak niet goed gedaan heeft. Echter vindt de rest van de groep het niet zo fijn dat hij op zoektocht gaat…

Cees probeert Bjorns ergernis uit te leggen, maar Rob begrijpt de reactie juist heel goed. Weet je waarom? Omdat honderd mensen tegen je moeten zeggen dat je de keuken moet schoonmaken en als je dat doet, je gaat zeiken. Dat schiet bij Bjorn in het verkeerde keelgat. Benjamin sluit zich bij Rob aan en zegt tegen Bjorn, jou valt het pas op als het jouw beurt is. Bjorn voelt zich verkeerd begrepen. Hij maakt er nu een probleem van omdat niet iedereen zich aan hun taken houdt en dat op zijn bordje komt. Al snel loopt het gesprek wat uit de hand. Benjamin merkt op dat het vanzelfsprekend is dat er schoongemaakt wordt. Kijk eens om je heen, maag gewoon schoon!~Cees mengt zich in het gesprek, hij wist niet dat de lades bij de schoonmaak hoorden. Er zijn 2 taken in de keuken, de vaatwasser in/uitruimen en de keuken poetsen. Volgens hem moet er wat duidelijkheid komen. Want alleen is de hele keuken best een klusje. Voor Benjamin is het daarmee nog niet opgelost. Als de een het niet heeft gedaan, betekent dat niet dat de volgende het ook niet hoeft te doen. Want wat vies is, is vies. De heren blijven nog even door praten en kunnen het maar niet van zich afzetten, tot grote ergernis van Naomi. Ze vindt het een typisch mannending en spreekt de mannen toe: Maak gewoon die keuken schoon en that’s it!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 17:05

  waar krijg je ongedierten van , kijk op de achter grond op de foto , die pot staat open , en dan vinden ze het gek dat er ongedierten komen , ze daaro allemaal hun waffeltje houden tegenover elkaar , dat zien ze niet eens meer . en maken hun zich druk om de hygiene over de geitjes , die zijn schonen dan hun zelf

 2. harry at 21:27

  correct, naomi heeft geen recht van spreken ,doet niks. maakt ook niks schoon, was wel tezien bende in de slaapkamer. dus kan beter echt stil zijn.

 3. Cath at 18:40

  Naomi is een lief en slim meisje,
  ook super mooi !
  Haar bescheidenheid siert haar.
  Dat ze nu wat actiever wordt is begrijpelijk, laat haar even wennen zonder vriendje!

 4. anna at 17:01

  Als deze ”dames” thuis ook een stelletje vies poezen zijn heb ik medelijden met hun A,S mannen! En jij Naomi Go home! Jij hebt geen recht van spreken je lag alleen maar op bed met GIO….

  • Wil at 17:22

   Precies, ze komt nu een net een beetje tot leven en denkt gelijk alles te kunnen zeggen, mnd heeft ze niets gedaan en gezegt, dus Naomi hou jij je mond maar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *