Cees ergert zich aan de onrustige nachten

Cees ergert zich aan de onrustige nachten

Een nieuwe dag is aangebroken in Utopia, gisteren hadden de bewoners een klein feestje. Het was weer Utopiaans gezellig. Deze morgen is het wat minder gezellig want Cees lijkt zich wederom te ergeren. Hij heeft de afgelopen nacht niet geslapen.

In de keuken spreekt de nieuweling met Gabriëlle. Daar vertelt hij de hele nacht niet geslapen te hebben. Gabriëlle vraagt rustig waarom dat niet is. Cees antwoordt dat hij last had van de afterparty en het  gegil van een aantal dames. Wat later spreekt hij er ook nog met andere mede bewoners over. Zo krijgen Bas en Naomi het ook te horen. Ik heb heb niet geslapen zegt hij gefrustreerd, helemaal niet! Door al die gillende keukenmeiden buiten! En vertelt dat er een aantal mensen om 3 uur ’s nachts nog aan het  gillen waren. Maar niet alleen Cees heeft slecht geslapen, Ivan ook. Hij mengt zich in het gesprek en vertelt één uurtje te hebben geslapen. Ik hoorde allemaal geluiden op de achtergrond. En al snel voegt er nog iemand bij het gesprek, Wim. Hij heeft ook niet al te best geslapen, veel te veel lawaai voegt hij eraan toe. Cees lijkt toch wat steun te krijgen. Misschien moeten de bewoners onderling wat rekening met elkaar houden?

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Druif at 13:16

  Helemaal met je eens hoor rekening houden met medebewoners. Maar ik begrijp niet dat Kees in Utopia zit dit wist hij toch van tevoren . Het is al van het begin afgaan . Het is vast een aardige man maar ik heb het idee dat zijn wil wet is en misschien altijd geweest is. en dat dat gaat echt niet lukken daar . En ook niet in de buitenwereld

 2. anneke g at 12:34

  Hij mag er best wat van zeggen je hoort reken te houden met de mensen die er wonen , en de feest beesten lagen nog op bed zeker
  En waarom nog zo laat als de buren een feest geven moeten ze na een bepaalde tijd ook stiller zijn niet dat het bij mijn buren wel zo is die gaan ook rustig door , nu met de zomer dat je lekker je raam open hebt moet je die sluiten en ook mijn boven luikje.
  Maar goed houw er rekening mee stelletje ver velende gasten

 3. ah at 12:28

  Volgens mij was dat de hele tijd in Utopia. Dat krijg je als mensen niet zo vroeg uit bed moeten. En rekening houden met andere mensen die graag willen slapen is volgens mij een kleine moeite.

 4. maria at 11:14

  Cees mag blij zijn dat Gio weg is , want anders had hij zich nog meer kunnen ergeren.
  Met het gewip en andere capriolen van Gio en naomi had hij helemaal ( elke) nacht niet kunnen slapen. Zo n feestje is nl niet elke dag maar eens in de zoveel tijd.

 5. Anja at 09:58

  Wel nee , alleen aan jezelf denken en vooral niet aan de mensen die op bed liggen, dat gegil van naomi hoor je kilometers ver, ze kunnen er wat van zeggen ,helpt toch niet, drank achter de kiezen vergeten ze alles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *