Geiten arriveren in Utopia

Geiten arriveren in Utopia

Na dagen van stiekeme plannen en zachtjes geroezemoes in verlaten hokjes, is vanmorgen het moment van de waarheid aangebroken. De wens van Stefanie en Bas gaat eindelijk in vervulling: hun twee geitjes zijn in Utopia!

Na stiekem geregel om het dierenrijk in Utopia uit te breiden is het Bas gelukt. Want vanmorgen vroeg om 5:00 uur zijn er namelijk 2 geitjes gearriveerd! Bas zat al netjes te wachten als de geitenhandelaar genaamd Telleman het terrein op komt. Hij wil eerst het geitenhok zien voordat hij de diertjes in Utopia achter laat. Ook moet alles veilig zijn, en je moet ze wel in de gaten houden. Ze zijn vlug hoor! Bas is zo enthousiast en blij dat hij er gelijk een grap van maakt. Hoeveel had u er? 20 he?! Na een inspectieronde van het hok lopen Bas en Stefanie met de geitenhandelaar mee richting de wagen. Het gaat om 2 geitjes, twee bruinen. Bas pakt de eerste geit uit de wagen en geeft het gelijk een naam. Dit is de mijne, dit is Gerrie. De tweede maakt wat meer geluid en Bas zegt lachend tegen Stefanie die van jou is echt een zeikerd! De tweede heet overigens Gerda Daarna gaan ze het hok in maar uiteindelijk lopen ze over het terrein om de boel te herkennen. Bas en Stefanie besluiten niet meer te gaan slapen. En de andere bewoners? Die lijken het ook erg leuk te vinden. Er werd volop geknuffeld, wellicht volgt het commentaar later deze dag?

Geiten in Utopia

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Merel at 10:52

    Snap niet waarom die geitenboer niet eerst eens langs is gekomen om te zien hoe de geiten daar komen te leven. Ze mogen wel oppassen voor Ivan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *