Favoriete bewoner van week 28

Favoriete bewoner van week 28

Een nieuwe week is weer begonnen in Utopia en dat kan maar één ding betekenen! De uitslag van de favoriete bewoner van deze week is bekend. En ook dit keer is Bas weer de populairste. Gevolgd door nieuweling Wim en Gabriëlle sluit de top 3 af. Rob lijkt deze week het minst favoriet, hem vinden we op de laatste plaats terug.

De complete uitslag, voor het eerst zonder Gio, vind je hieronder:

 • Bas (27,11%)
 • Wim (26,31%)
 • Gabriëlle (12,62%)
 • Ivan (6,98%)
 • Bjorn (6,09%)
 • Nicole (5,63%)
 • Benjamin (3,82%)
 • Naomi (3,29%)
 • Mark (2,52%)
 • Gina (2,43%)
 • Gaby (1,63%)
 • Stefanie (0,92%)
 • Rob (0,65%)
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Marja at 15:52

  Ja en vrolijk zijn terwijl je werkt ook, maar de volgende keer zal Wim wel aan kop staan, scheelt bijna niets. Begrijp niet dat Gabrielle zo hoog staat, kost alleen maar geld met haar p.c en verdient niets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *