Gaby wil de 1K challenge niet winnen

Gaby wil de 1K challenge niet winnen

De 1K challenge lijkt een beetje tussen Gaby en Wim te gaan. Als de twee in gesprek raken wordt al snel duidelijk dat Gaby niet echt wil winnen. Is de strijd al gestreden?

Als Gaby en Bjorn in de keuken met elkaar praten vraagt Bjorn naar de bijzondere mail die Gaby heeft ontvangen en wat er precies in stond. Gaby legt uit dat zij een vervelend bericht heeft ontvangen van een vrouw. Deze vrouw heeft een moeilijke tijd achter de rug en daarom wil Gaby haar een tekening als geschenk geven. En geen kosten rekenen a 80 euro. Bjorn antwoordt dat het niet echt handig is. Zo win je nooit van Wim! Ik ben ook niet gefixeerd op de challenge aldus Gaby. Wim die achter de laptop zit en weer een aanvraag heeft komt bij de twee zitten. Hey baas voor de competitie zegt hij trots tegen zijn partner Bjorn. Gaby kijkt ook mee en Wim benadrukt dat de strijd is losgebarsten. Ja Gaby weer een nieuwe aanvraag erbij! Gaby reageert nuchter en dat had Wim dan weer niet aan zien komen. Is er geen strijd meer vraagt Wim aan Gaby. Gaby antwoordt niet te hebben opgegeven en nog steeds door gaat. Ik maar nog steeds tekeningen en doe wat ik doe. Maar als ik er geen zin meer in heb dan stop ik er mee. Wim lijkt wat te balen en Bjorn probeert Gaby juist ervan te overtuigen dat ze door moet blijven gaan. Maar dat schiet bij Gaby in het verkeerde keelgat. Dit werkt voor mij averechts voegt ze eraan toe. Ik hou hier niet van! Is de strijd al gestreden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Yvon at 23:42

  Onze/ haar vader ziet alles…anders wij..wel…het is zo’n doorzichtig meisje,maar ze is ook pas 18 jaar….ergens vind ik haar wel stoer ze heeft geen last van heimwee en is totaal niet op haar mondje gevallen…en fantaseren kan ze als de beste…knap hoor!!!

 2. anneke g at 23:16

  Zomaar een tekening weg geven omdat die persoon iets erg heeft mee gemaakt ze heeft een moeilijke tijd gehad ,wie zegt dat dit waar is je kan van alles schrijven het wordt gelooft.
  Sorry voor als dit waar is maar zo verdien je niks

 3. Marja at 21:22

  Gaby geeft het meteen weer op, ze maakt het weer niet af. Nu is dat niet erg want tekeningen overtrekken kunnen de meeste mensen zelf wel. Daar heb je Gaby niet voor nodig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *