Bjorn en Wim gaan samenwerken

Bjorn en Wim gaan samenwerken

Wim lijkt een gouden handel te hebben met zijn meubellijn, zo kwam er vanmiddag al iemand een kruk ophalen en ontving Wim gisterenavond een mailtje met het verzoek voor een loungebank. Wim lijkt hierdoor de 1K challenge te winnen. De bewoners hebben een soort wedstrijdje verzonnen, wie het eerst 1000 euro verdient wint. En Wim wil er alles aan doen om deze challenge te winnen…

Bjorn wil hem namelijk een handje helpen. Wim zit samen met Bjorn buiten aan tafel wat te overleggen. Wim is benieuwd hoe Bjorn hem kan helpen door een samenwerking en hem wil helpen met het winnen van de challenge. Bjorn legt uit dat hij Wim graag wil helpen met klussen. Als jij hulp nodig hebt met dingen maken of bouwen dan ben ik jouw rechterhand. Wim vindt dit een fantastisch idee. In ruil hiervoor krijgt zijn zakenpartner een deel van de winst. En dat ziet Bjorn wel zitten, de twee gaan dus samenwerken. Wim vertelt dat hij momenteel Gaby als concurrent ziet. Volgens Bjorn hoeft hij zich geen zorgen te maken. Gaby gaat namelijk iets tekenen maar vraagt er geen geld voor waardoor ze dus geld misloopt. Bjorn zal de computer in de gaten houden om nieuwe aanvragen te signaleren. Maar hij heeft nog een idee, er moeten foto’s gemaakt worden van de meubels die Wim maakt.  Als we nou foto’s maken, dan ga ik dat mailen. Dan maak ik er iets moois van. Ik zeg dan dat onze timmerman, alleskunner Wim, is begonnen met het maken van meubels.Wim is meteen enthousiast en is van plan om aan Naomi te vragen of zij de foto’s van zijn houten tuinmeubels kan maken. Hoe zal de samenwerking gaan verlopen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *