Bas regelt shag en heeft zorgen om geitenhok

Bas regelt shag en heeft zorgen om geitenhok

Bas maakte zich vandaag om 2 dingen zorgen, shag en het geitenhok… Voor de shag heeft hij al een oplossing maar voor het hok?

De shag is namelijk op en in het centraal vertelde Bas al dat het geregeld werd. Wat later kwam hij met de oplossing. Bas had een briefje van tien euro in zijn hand en liep richting het weiland. Daar klom hij op het hoogste obstakel om zo over de hekken te kunnen kijken. Naast het Utopia terrein vindt namelijk een kermis plaats. Daar gooit hij een briefje naar toe en schreeuwt er ligt daar tien euro! En het ligt er niet voor niks voor shag en flu!  Niet veel later loopt Bas weer terug naar het weiland om te kijken of zijn verzoek al gehoord is. Maar niet veel later volgt er een streamlock die op zich laat wachten. Als het beeld terug is heeft Bas shag in zijn handen met de tien euro. Er zit een briefje bij dat het tientje niet nodig is en dat hij top is. Heeft Bas even geluk! De rokers onder de Utopianen zijn natuurlijk erg blij dat ze weer kunnen roken. Nicole omhelst hem zelfs maar ook Wim en Rob komen snel om een shaggie te roken. Probleem opgelost. Zo wat hebben we nog meer nodig vraagt Bas lachend…

Maar Bas heeft nog meer zorgen, want nadat hij shag heeft gerookt realiseert hij zich dat er morgen geiten komen. De geiten die hij stiekem bij boer John heeft besteld komen namelijk morgenvroeg om 5:00 uur. Maar er is nog geen hok! Hij ijsbeert wat heen en weer en gaat bij een sta tafel staan. Met zijn hand onder zijn hoofd vraagt hij hardop hoe hij het geitenhok gaat maken. Uiteindelijk gaat hij op zoek naar materiaal, zo zien we hem golfplaat en een houten paal sjouwen. Later krijgt Bas nog hulp van Stefanie, zij weet immers wat er gebeuren gaat. Bas legt uit dat hij het geitenhok naast het kippenhok wil bouwen. Hij denkt dat dit slimmer is zodat de andere bewoners hem niet gaan verdenken van een geheim plan. Met hout, een boor en wat  schroeven gaan de twee aan de slag. Zullen de twee het op tijd af krijgen? En belangrijker wat zullen de bewoners ervan vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Merel at 20:44

  Wat dacht je van die oud bewoners die aan het hek stonden. Zogenaamd mag het niet, maar Charlotte had gewoon een zender om/aan.

 2. Merel at 11:19

  Hoe is het in godsnaam mogelijk dat als hij het van een blijkbaar hoge afstand zo te lezen naar beneden gooit en even later de buit komt ophalen?
  Zat het in een zak aan een touw? Da’s de enige manier die ik kan bedenken. Dat de stream uitging zegt mij genoeg, fake as hell!

 3. anneke g at 23:12

  Hij blijft maar stiekeme dingen doen ,en zo te lezen na de streamlock gaat hij zonder straf of geen shag gewoon er mee weg hij mag het houden
  Zo meteen krijg je dat dagelijks dat er wat over de muur heen gegooid gaat worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *