Mark en Bas over de inkomsten van Baas Beach

Mark en Bas over de inkomsten van Baas Beach

Na het centraal sprak Mark nog even met Bas over de opening van Baas Beach, en dan in het bijzonder de inkomsten.

Want Mark is niet helemaal tevreden over de opbrengst van Baas Beach tijdens de opening. Hij vraagt hem daarom om opheldering. Hij heeft namelijk iets vernomen en wil daar duidelijkheid over hebben. Er is namelijk gratis drank aan sommige bezoekers en DJ’s gegeven. Bas antwoordt dat hij de Rotjochies inderdaad een gratis drankje heeft aangeboden. Maar daarna hebben ze gewoon betaald. Mark vindt dat fijn om te vernemen maar heeft nog wel een tip. Het inkoopbeleid kan wel iets beter, één ding is wel fijn de cocktails liepen goed en kan voor een volgende editie weer meegenomen worden. Bas heeft ook goed nieuws. Hij heeft de DJ’s betaald van het kasgeld van Baas Beach. Dit wist Mark niet. Dus eigenlijk valt het allemaal wel mee. Mark heeft ook nog een idee voor Baas Beach, om weer wat meer geld in het laatje te krijgen. De hindernisbaan ligt er mooi bij, maar geniet nog van weinig aftrek. Mark wil daarom dat er meer bedacht gaat worden om de obstacle run te promoten. Iets met groepen zou tof zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Piet at 18:26

  Ik vertrouw mark nog geen eens het is een nep boekhouder .
  niemand mag er nog iets kopen maar er is wel geld voor die kapsalon

 2. anneke at 14:20

  Vreemd dat hun 2 het over geld hebben ik vertrouw het niet meer na dat gesprek met het geld van de zogenasmde deurwaarde Het gratis weg geven aan de rotjochies en daarna hebben ze wel betaald waar is het geld dan hij zegt dat hij hun betaald heeft .
  Er moet voor de zekerheid toch een tweede persoon komen ,hij heeft elke keer wel een antwoord op ,hij weet z’n eigen over al uit te l’llen
  Er moet een ander boekhouder bij komen die twee mannen hebben een geheime kas.
  sorry dat ik schrijf maar je wordt er erg achter dochtig van

   • anneke at 11:18

    Mark is een mee loper wat betreft Bas want als hij tegen Mark zegt spring met me mee over het hek doet mij lukt het niet doet hij het ook nog.
    Dan is het dubbel lachen praten ze alle 2 een toontje hoger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *