Het centraal van 23 juli

Het centraal van 23 juli

Tijd voor een centraal, de bewoners zitten weer bij elkaar om wat te bespreken. Hier lees je alle besproken punten van 23 juli terug.

Opening centraal
Alle bewoners verzamelen zich in de huiskamer. Met de laptop op Ivan zijn schoot opent hij het centraal. Hij bekijkt de planning voor zaterdag alleen de B&B gasten. Zodra zij zijn vertrokken besluit de groep om het terrein op te ruimen voor de markt van zondag. Ook begint Ivan over de YOLO challenges, hij was erop tegen, maar geeft aan nu wel challenges te accepteren. Maar alleen als het geld naar het goede doel gaat. Vanaf nu zullen de challenges niet meer alles voor geld, maar alles voor Senegal heten. Ook is Ivan trots op Gina. Ze pakt alles goed aan en werkt hard. Ivan vindt dat Gina een goed voorbeeld is, hij geeft aan dat de andere bewoners ook altijd bij hem mogen aankloppen voor hulp bij bijvoorbeeld een businessplan.

Jamsessie & Utopia the party 
Vanavond zal de jamsessie plaats vinden. Bjorn geeft aan later terug te komen op de verdeling hiervan. En wat er verder qua organisatie nog moet gebeuren. Bjorn vertelt dat hij ook nog druk bezig is om Utopia The Party te laten slagen. Ik bel als een gek in de rondte om zoveel mogelijk kaartjes te gaan verkopen.

Stichting Senegal
Gaby wil het hebben over de stichting van de maand. Gisteren was de informatieavond voor Senegal. Morgen zal Gaby een filmpje laten zien waar de stichting gisteren niet meer aan toe kwam. Verder zullen de bewoners samen gaan zitten om te praten wat zij ervan vinden. Vanaf vandaag is ook de officiële start van de donaties. Wil jij graag doneren? Mail dan naar het volgende e-mailadres: inwoners@talpa.tv. Gaby heeft een thermometer gemaakt, hierop zal zij bijhouden hoeveel geld er al binnen is gehaald. Op dit moment zitten zij al op € 310,-. Op de markt is het vanaf nu ook mogelijk om contant te doneren.

Kapsalon
Gina vertelt dat zij lekker op dreef is met haar kapsalon. Daarom wil zij een speciale actie starten voor de maand augustus. 25% korting voor knippen en 15% korting voor het kleuren. Deze week haar businessplan afmaken.

De cijfertjes
Mark vertelt over cijfertjes van Utopia. Hij is blij dat de bewoners veel geld binnen halen, maar ze zijn er nog lang niet! Op dit moment staat de groep € 5.500,- in de min.

Tatoeëren & Kerstbomen verkopen
Nicole vertelt dat zij druk bezig is in de tattooshop. Vanaf volgende week mag Nicole klanten ontvangen. Aanstaande zondag, op de markt, mag ze onder begeleiding van Tattoo Ed mensen tatoeëren. Daarna vertelt Nicole dat hij contact heeft gehad met een kerstboom verkoper. Graag wil ze kerstbomen kweken op de akker om geld mee te verdienen rond de kersttijd. Maar voordat zij deze actie doorzet wil zij een go van haar mede bewoners. De groep besluit om zondagavond te kijken hoeveel geld zij hebben binnen gehaald met markt. Als dit een succes was krijgt Nicole een go.

Bundel & Einde centraal
Gabrielle vertelt dat zij dankzij Cees een drukker heeft gevonden die haar bundel wil uitprinten voor een mooie prijs. Voor 95% zeker kan zij zeggen dat haar bundel zondag ook op de Utopia-markt verkrijgbaar is. En daarmee sluit het centraal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Toet at 13:24

    Nou die kerstbomen moet je wel met een bijzondere pokon behandelen.Ik zie ze niet zo snel groeien in zes maanden.Ook al een beetje dom .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *