Mark vraagt Gina officieel verkering

Mark vraagt Gina officieel verkering

Bjorn neemt Gina mee, ze moet even mee komen. Mark heeft ondertussen in het weiland een romantisch plekje gerealiseerd. Als Gina het ziet begint ze te lachen, wat lief zegt ze verbaasd. Ik dacht dat je gewoon een gesprek met mij wilde! Mark vertelt dat hij voor het centraal nog wat bloemetjes bij elkaar heeft geplukt. Gina vind ze heel mooi en Mark vertelt dat hij een armbandje heeft. Wat schattig zegt Gina als hij de armband om doet, er wordt geknuffeld en gekust. Je verdient het zegt Mark, ik had vannacht een droom en daar stond dit in. En toen dacht ik bij mijzelf morgen is een mooie dag, mijn zus is jarig. We zijn al een tijdje bij elkaar en we hebben een relatie samen, verkering. Maar jij hebt mij stiekem onder de dekens gevraagd en ik dacht dat doen we over. Die datum zullen ook nooit vergeten. Schatje, liefde van mijn leven, mijn ware, ik wil je nooit meer kwijt. Ik ben blij dat ik niet weg ben gegaan want dan had ik je ook nooit ontmoet. Ik hoop dat je de rest van mijn leven bij mij blijft en we gelukkig worden. Wil jj verkering met mij? Ja dat wil ik heel graag antwoordt Gina. Ze vind het heel schattig. En Mark zegt dat er zoveel in zijn hoofd om gaat. We hebben nu echt een datum 23 juli en er gaan nog veel meer leukere dingen doen vanaf nu. Het is nu officieel merkt Gina op. De twee gaan gezellig liggen, want er komt zo ook nog een lekkere lunch aan. We moeten ons nummertje gaan ontdekken, en verdere plannen gaan fine tunen aldus Mark. Ik wil het goed doen, verloven en zo maar we moeten het eerst aan onze ouders overleggen. Ook nog een ring kopen en zo. En dan komt Bjorn met een lekkere lunch compleet met borrel. Bjorn schenkt de glaasjes in en de twee geven elkaar een slok. De twee kletsen nog gezellig door maar ze hebben officieel verkering, op naar de bruiloft?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Druif at 15:06

  Björn wil geen vaste relatie in Utopia zei hij . Dus ook niks regelen . Als ze voor elkaar bestemd zijn komt dat vast buiten Utopia wel . En hij heeft groot gelijk . Leuke verstandige man die niet speelt met gevoelens . Respect daarvoor.

 2. Hortence at 12:45

  Er mag ook een keer wat voor Bjorn geregeld worden hoor.Hij had het ook zo mooi geregeld voor Ivan en Nicole.Mark,Gina,Ivan en Nicole kunnen ook wat doen voor Bjorn om dat meisje dat Bjorn zo leuk vind uit te nodigen voor een heel weekend voor Bjorn ze kunnen slapen in dat huis wat Mark en Nicole
  hebben gebouwd.Bjorn verdient het wel.En weg met die Cees,als hij daar niet goed kan slapen dan maar naar huis.Thuis heeft hij alles.Cees is nog geen maand in Utopia en heeft al zoveel gekregen wat ander die langer dan jaar daar zijn.Cees ,is een uitgekookte leugenaar.

  • Mjo at 12:46

   Ik kan mij vergissen of er over heen lezen, maar ik zie nergens staan dat ze (op korte termijn dan) gaan trouwen.

   In mijn persoonlijke omgeving ken ik een koppel die al 6 jaar een setje (verkering / verloofd hoe men het ook noemen wilt) zijn, incl. mooie ringen, maar nog (steeds) geen trouwdatum gepland hebben.

   • anneke g at 22:45

    Heb het net even na gekeken maar op 21 juli stond er dat hij zich wil verloven en misschien in dit programma trouwen maar het zal moeilijk zijn van wege geld

  • anneke g at 22:37

   Komt bekend voor van een ander programma de gouden kooi, ook verliefd trouwen in programma ,ik meen dat de gene die voor dit programma werkt of werkte daar trouwde en kort daarna al weer gescheiden was

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *