Mark heeft grootste plannen met Gina

Mark heeft grootste plannen met Gina

We gaan nog even terug naar gisteren, Mark heeft namelijk grootse plannen met Gina. Hij besluit daarom Bjorn te benaderen zodat hij hem kan helpen.

Bij Le Luifel zegt Mark dat het over Gina en hem gaat. Je weet dat we officieel nog steeds geen verkering hebben en ik weet dat ze jou ook erg mag. Ik wil daarom jou ook een beetje in mijn plannetje mee trekken. Ik wil haar namelijk verkering vragen, officieel. En jij hebt Ivan ook al verzonnen met dingetjes te verzinnen. Als we samen nou een plannetje uitwerken om rond donderdag, vrijdag iets neer te zetten. Iets in de zin van een etentje, of iets wat romantisch is. Dat ik haar vervolgens verkering vraag, ik heb van Laura ooit eens een ringetje gehad. Die kan ik dan een soort van gebruiken als wil je me vriendinnetje worden. Maar gewoon dat je even mee denkt om dat mooi in kannen en kruiken te gieten. Het is een beetje een opstapje naar als je begrijpt wat ik bedoel. We hebben het er al eens over gehad, trouwen et cetera. En dat willen we het liefst ook hier doen. Het wordt wel lastig qua geld,ย  maar ik zat eraan te denken om een verlovingsfeest te geven of iets in die richting. Daar vraag ik gewoon een beetje je hulp bij. Tof antwoordt Bjorn enthousiast, leuk! Ja gaat Mark verder, ook omdat je Gina een beetje hoog hebt zitten leek me het wel gepast jou erbij te betrekken. Laten we morgen eens bij elkaar komen om te kijken wat we verzinnen. Bjorn heeft al wel wat voor ogen en Mark wil zo snel mogelijk iets opzetten. Bjorn ziet het al helemaal voor zich in het weiland met een romantisch tafeltje. Ja zegt Mark maar moeten wel kijken wat voor weer het wordt. Of bij Baas beach of bij de bootcamp rond zonsondergang. Dat ze geblinddoekt wordt en jij haar begeleid en ons bediend weet ik veel wat. Bjorn antwoordt zoiets moet je hebben ja. We moeten een settingtje maken gaat Mark verder, of iets met een muziekje erbij. Vet man benadrukt Bjorn, ik ga wel eventjes wat verzinnen. Mooi gaat Mark verder, ik wil het donderdag of vrijdag regelen. Super kicken zegt Bjorn, dat wordt echt vet!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. Merel at 19:17

  Hannah, Daar heb je gelijk in, maar ik ben nog altijd beter in taal dan diegene die het hier runt! Natuurlijk weet ik wel wat er had moeten staan, maar het wordt hoog tijd dat diegene eerst de tekst nakijkt voordat hij het plaatst. Dit is een kwestie van slecht nederlands.

  Anneke, Bijna goed mw het is origineel ;).

  • anneke at 22:52

   Dank je voor het verbeteren .
   Ik zie dat je schrijft dat je het beter kunt kijk uit straks kom je er niet meer op

  • Hannah at 00:02

   @ Merel, Ik weet nog steeds niet wat ik vervelender vind, de taalfouten die gemaakt worden op internet, of elke doctorandus in de letterkunde die dit denkt te moeten verbeteren. ๐Ÿ˜‰

   • anneke at 13:16

    Daarom schrijf ik er wel eens bij zo goed geschreven ,ik vindt het niet altijd erg hoor want ik weet het van me zelf . Maar dank je wel dat je een reactie geef

 2. Toet at 13:58

  Over Gina ben ik anders gaan denken.Dat is gewoon een heel lief meisje.Ik kon me niet voorstellen dat die echt verliefd op mark was.Met dat gezicht kan ze zoveel bereiken.Maak foto.s van haar en stuur die naar de bladen.Zij heeft het.

 3. dogfan at 13:48

  Mark is alleen op zoek naar een Zaad depot ,al si Gina was zou ik zeggen NEE nu niet dan niet en nooit niet ,gladde rat

 4. lida nagtegaal at 12:17

  O jee, weer wat nieuws. Volgens mij is dit een dejavu, heeft ruud ook al niet eens zoiets gedaan voor billy en dat is ook op niets uitgelopen. Maar ja allee voor de kijkcijfers. Mark is zeker bang dat gina anders andere gedachten krijgt als er nog eens een lekker ding komt. Bij mark vergeleken is dat niet zo moeilijk, eng glad mannetje brrrrrrrrrr.

 5. Druif at 11:54

  Ach ja die hormonen he , je moet toch wat . “Mark heeft grote plannen met Nina” gina ook met mark denk ik , alleen niet deze ๐Ÿ˜‰ misschien een kledinglijn starten met muntgeld ( Pailetten )en heel veel verschillende biljetten ,daar kan je alle kanten mee op joh. Misschien ook nog een dekbedden en gordijnen lijn. Lekkere grote lappen .
  Ach ik hoop dat er ooit nog eens een “normaal”mens inkomt . En anders maar stoppen net als in Duitsland

 6. anneke at 10:37

  Wat orgineel(schrijf je dat zo) dit hebben we nog niet gehad wil dit alleen om sex met haar te hebben want na afloop van de dag gebruik te maken van de B&B.

 7. Merel at 08:37

  En jij hebt Ivan ook al verzonnen met dingetjes verzinnen? Wat is dat nou voor onlogische zin?

  Trouwen, ze hebben officieel geen eens wat en als het al iets zou zijn dan is het vrij kort om al over trouwen te beginnen. Doe normaal! Het wordt steeds idioter daar!

  Tijd dat het ook hier stopt!

  • Hannah at 09:10

   “Verzonnen” moet “geholpen” zijn, een vergissing waar je gewoon overheen moet lezen.
   Op internet kom je zo vaak taalfouten tegen (mea culpa) daar moet je je niet aan ergeren.:-)
   Trouwens “geen eens” schrijf je aan elkaar. ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *