Gina en Stefanie over Cees en Benjamin

Gina en Stefanie over Cees en Benjamin

We gaan even terug naar gisterenavond, Stefanie en Gina hebben een gesprek gehad over een aantal mannen. Cees en Benjamin werden uitvoerig besproken.

Onder het afdak zitten de dames gezellig te kletsen, Stefanie begint al snel over Cees. En Cees werd gisteren veel besproken. Ook Ivan en Bas hadden het over hem tijdens de verzorging van de koeien. Zo vond Ivan het vreemd dat Cees niet wist dat hij schoon moest maken en dat ook bij de taak van de horecakeuken. Volgens Bas zou het een miscommunicatie kunnen zijn maar Ivan weet zeker dat het besproken is. Hij moet gewoon zijn verantwoording nemen. Maar we dwalen af, Stefanie uitte haar frustraties over de nieuwste bewoner tegen Gina. Ze vertelt over het gesprek wat ze gehad heeft samen met Ivan. En verbaast zich over het feit dat Cees verwacht dat ze hem gelijk vertrouwd. Bij mij moeten andere mensen juist eerst vertrouwen winnen. Ook vind ik het belachelijk dat Cees mij gevraagd heeft of ik hem in het vervolg wil aankijken tijdens een gesprek. Dat weiger is, ik kijk pas mensen aan wanneer ik hen vertrouw. Die man is gewoon niet goed. Daarna gaat het gesprek over naar Benjamin. Stefanie heeft met hem gepraat en hij is zenuwachtig over wat er in zijn post staat. Hij vermoedt dat zijn familie wel iets gaat zeggen over zijn love interest, maar tegenover Gina is Stef heel duidelijk. Ze wil nu niets met Benjamin en in de toekomst ook niet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Lisa at 12:59

  Is heel onbeschoft om iemand niet aan te kijken wanneer je met elkaar praat.Getuigt toch van achterbaksheid.Wanneer ze Cees echt niet mag kan ze ook zeggen:sorry maar ik mag je niet en wil niet met je praten.

 2. anneke at 10:50

  Cees moet de keuken schoon houden wat deden de andere die in de keuken waren ,volgens mij ook niks vandaan de kakkerlakken.
  Wat mag Cees wel doen.
  En ik heb van mijn moeder geleerd als je mensen spreekt ze aan te kijken is wel zo netjes
  Maar kunnen ze niet met z’n alle Cees weg stemmen als hij niet goed is
  Ze hebben geen respect voor de nieuwe mensen en oudere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *