Post voor Naomi

Post voor Naomi

De morgen is inmiddels alweer bijna voorbij in Utopia, en dit keer is er weer post. Naomi mag dit keer bericht van het thuisfront ontvangen met uiteraard ook een brief van haar “vriendje” Gio.

Naomi gaat zitten op de bank en neemt het allemaal eens rustig door. Zo heeft ze post van haar moeder waarin ze vertelt dat Gio is komen eten, uiteraard na 22:00 uur pas in verband met de ramadan die toen nog was. Gio heeft ook gekookt en is met haar zusje naar de musical geweest. Gio is gewoon eerder bij mij thuis geweest dan ik roept ze enthousiast. Ook heeft de moeder van Naomi de oogontsteking van haar dochter mee gekregen. Ze vond het super dat ze steun kreeg van Nicole. Maar uiteraard met het vertrek van Gio leefde ze ook erg mee. Ze moest er thuis ook van huilen. Wel is de moeder van Naomi trots, je hebt je goed herpakt.

Ook Gio heeft iets geschreven en dit neemt ze samen met Ivan door. Al snel komen de tranen maar gelukkig ook een lach als ze de meegestuurde foto’s bekijkt. Ivan merkt op dat hij nog steeds de kleren draagt die hij in Utopia ook droeg. Dat kan echt niet lacht hij. Verder deelt Gio  onder andere mede dat hij presentator is op freelance basis en dat hij zijn eigen bedrijf is begonnen. Ook is hij bij Aike geweest en heeft een welkom thuis feestje gehad waar Emil onder andere ook bij aanwezig was. Naomi is er blij met bericht van haar vriendje, ze lijkt zelfs een beetje opgelucht. Het liefst zou ze hem vasthouden maar helaas gaat dat nog even niet…

Mark heeft ook een stapeltje post ontvangen en leest dit op de vide. Gina ligt met haar hoofd op zijn schouder en leest met hem mee. Hij krijgt onder meer post van zijn zus, tante en oma en leest met een gelukzalige glimlach wat zijn vrienden en familie aan hem hebben geschreven. Kortom positief bericht voor de boekhouder van Utopia!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Merel at 19:20

  Wie zegt dat het tijdelijk is of bedoelde je dat niet?
  Ik wil ook wel een eigen bedrijf, ideeen zat, maar heb het geld niet. Misschien moet ik mij maar opgeven voor Utopia, hopen dat ik er dan gauw weer uit ben eventueel dmv stemmen en dan kan ik lekker mijn droom waar maken.

 2. lena at 14:48

  Waarom mag gio geen kleren aanhebben die hij ook al had in utopia. Of is het dan de bedoeling een hele nieuwe garderobe aab te schaffen. Sorry ivan snap het niet

 3. Wil at 14:45

  Als dat zo makkelijk gaat een eigen bedrijf?????? School niet af, en je bent 22?????
  Free lancer?? Dat is maar even, als je langere tijd uit utopia bent weten ze niet meer wie je bent,en dan hoeven ze je niet meer, zo werkt dat in de praktijk.

 4. Merel at 11:40

  Gio eigen bedrijf, Joey ook al! Hoe kunnen die knulletjes dat betalen?
  Wil je een eigen bedrijf, ga lekker vakantie vieren in Utopia, niks moet en alles kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *