Het weegmoment van Gabriëlle

Het weegmoment van Gabriëlle

Het is maandag en dat betekend sportdag! Maar natuurlijk ook het weegmoment van Gabriëlle. Vanmorgen was Arjuna weer in de loods om te kijken of ze wederom afgevallen is.

Met een klein beetje tegenzin neemt Gabriëlle plaats op de weegschaal. Ze kijkt naar de weegschaal en zegt ik ben tóch afgevallen. Honderd gram. Maar Arjuna is niet zo blij, zonde zegt hij. Als het honderd gram per week is, dan gaat het lang duren. Gabriëlle antwoordt je hoeft niet zo boos te kijken hoor! Ik kijk bedenkelijk zegt Arjuna. Waarom vraagt Gabriëlle, even serieus ik heb hartstikke mijn best gedaan al die weken. En ik wilde gisteren gewoon mee eten. Ja antwoordt Arjuna, je hebt gelijk. 33.4 kg in totaal kwijt en dat is prima. Ik moet ook een beetje genieten van het leven sluit Gabriëlle het gesprek af. Daarna gaan de twee richting de gym om te sporten gevolgd door een paar andere bewoners. Tijd om nog meer af te vallen!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *