Nicole is klaar met het drinkgedrag van Stefanie

Nicole is klaar met het drinkgedrag van Stefanie

Gisteren was er een gezellig feestje, een feestje met weer aardig wat drank. Zo had Stefanie vanmorgen een flinke kater waardoor ze niet kan tatoeëren tot  grote ergernis van Nicole.

Stefanie heeft te veel gedronken en heeft nu last van een kater. Ze heeft het zwaar vanmorgen. Gabriëlle ziet dat ook en zegt tegen haar mede bewoner dat ze er zo slecht uit ziet dat ze er bang van wordt. Nicole is ook niet blij met de het feit dat Stefanie een kater heeft. Dat betekent dat je weer niet kan tatoeëren vandaag. Neem gewoon je verantwoordelijkheid, meid. Stefanie is er heilig van overtuigd nooit meer te gaan drinken. Maar Nicole betwijfeld dat, wat later zegt ze tegen Ivan helemaal klaar te zijn met Stefanie. Dit is immers de tweede keer dat het gebeurd. En besluit voortaan strenger te zijn. Drie keer is een scheepsrecht voegt ze eraan toe. Volgens Ivan moet ze er gewoon korte metten mee maken. Als ze niet wil luisteren moet ze maar voelen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Anja at 15:00

    Zo is het, s avonds een meid, s morgens een meid, ach het stef een worst zijn, ze doet waar ze zin in heeft en dat is,,,,,,wanneer en met wie kan ik seksen, en hoe kom ikde dag door, enz, gaat niets van uit. Exit !!!!!!!! Neem Rob mee !!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *