Is het einde van de wellness in zicht?

Is het einde van de wellness in zicht?

Colinda is al een tijd weg en dat betekend dat de wellness al een tijd geen enkele productiviteit heeft en stil licht. Ook Rob maakt niet tot nauwelijks gebruik om daar massages te geven. Het lijkt niet echt in trek voor bezoekers. Alles is immers te volgen op de live streams, wat de drempel hoog legt. Mark besluit het gesprek met Rob aan te gaan. Is het einde van de wellness in zicht?

Mark en Rob gaan bij Le Luifel zitten en daar begint Mark over de wellness en of Rob er nog iets mee wil gaan doen. Rob antwoordt niet perse de wellness nodig te hebben, hij heeft namelijk een alternatief. Hij wil stoelmassages gaan geven. Ook is er Rob de afgelopen twee maanden dat hij in Utopia is iets opgevallen. Alle doelen kunnen simpelweg niet worden  behaald en wanneer je werkt aan je doelen wordt je daar op afgerekend. Ik moet hier niet straks alleen maar met anderen bezig zijn, want wat heb ik dan voor mezelf bereikt? vraagt Rob zich af. Bovendien laat hij dan niet aan de buitenwereld zien dat hij bezig is met een eigen doel. Mark antwoordt dat Ivan dat ook heeft gehad. Hij was ook met anderen bezig en Gaby ook. Uiteindelijk schiet je dan je eigen doel voorbij. Tuurlijk heb je dan wat bereikt maar wil je dat? Rob vertelt waarom hij naar Utopia is gekomen, dat is namelijk voor het avontuur. Maar dat hij zich niet bezig heeft gehouden met hoe hij dat avontuur zou willen eindigen. In principe ben je daar niet mee bezig voordat je hier instapt. Volgens Mark komt dat nog wel, zeker in aanloop naar 31 december. Dat zag je vorig jaar ook, dan gaan mensen denken oja, de tijd zit er bijna op. Ik moet ook iets hierna voor mijzelf gaan doen.’Dan zie je vaak een omslag bij mensen.

Ik ben masseur gaat Rob verder. Als ik dat helemaal laat vallen en ik ben alleen maar met anderen mensen bezig, dan kom ik straks met lege handen er uit concludeert hij. Mark antwoordt je wil later natuurlijk, als we het even zwart op wit bekijken, niet bekend staan als Rob de Roker op het rokersbankje. Toch? Maar hetgeen waarvoor die binnen is gekomen doet die niet en daar wordt die op afgerekend. Rob wil door het geven van stoelmassages door geven dat zijn passie masseren is. En aan de groep kan laten zien dat hij wel werkt aan een doel. Het is iets wat je moet blijven doen om te blijven oefenen. Het is wel iets wat ik voor mezelf moet door blijven zetten, want anders valt het in het niets. Mark is blij dat Rob eindelijk laat zien dat hij wil werken aan zijn doel. Ik denk dat de groep wel achter je staat. Jij moet ook gewoon lekker je ding gaan doen en daar steunt iedereen je denk ik in. Iedereen krijgt hier zijn kans om iets te gaan doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. anna at 12:58

  Die Bas is een gluiperige mafkees,ik vind dat er eens iemand lang moet gaan van de dierenbescherming waar blijven al die dierenvrienden? En die boer moet niets leveren hij ziet toch ook wel dat de dieren slecht verzorgt zijn….Haal weg die dieren…….

 2. Merel at 11:10

  Toet, Bas had geinformeerd en blijkbaar kunnen de kippen die eieren uitbroeden. Je zou denken dat als hun geur er niet aan zit dus een vreemde dat ze er niks van moeten hebben.
  Laat hem maar nutteloos op het hekje proberen te springen, lekker dom op zijn slippers en dan maar hopen dat hij eraf flikkert!

 3. Merel at 11:07

  Oh en hij staat toch al bekend als de rokende bewoner die niks doet dus Mark loopt achter en praat goed wat Rob doet of eigenlijk wat hij niet doet!

 4. Merel at 11:05

  Wat heeft het er nou mee te maken dat alles op de livestreams te volgens is dat Rob geen gebruik maakt van de wellness? Schrijf eens normale teksten!
  Rob moet zijn muil dichthouden. Met anderen bezig zijn ja in de zin van bemoeien. Een doel? Welk doel? Hij kan gewoon de spullen wat Colinda gebruiken wat een onzin om speciale stoelen aan te schaffen. Dat komen er evengoed geen mensen! Mark is ook dom zeg hij denkt dat de anderen achter Rob staan, maar vanavond zien ze dat de meerderheid Rob arrogant ed vind. Need i say more?

 5. theo 076 at 09:43

  wat een lamme hond,jan de avonturier,bah bah,een echte rotterdamse kakkerlak,lui -lam-en alleen mar commentaar op anderen

 6. Marja at 21:40

  Ach dat doel van Rob is alleen maar roken, bier drinken en op iedereen commentaar hebben, hebben we nu wel gezien

 7. Tineke at 21:17

  Dappere poging van Mark, maar denk niet echt dat Rob er iets mee doet,
  wat een lui varken. En maar klagen over anderen.

 8. Maria at 20:04

  Rob kwam om massage te geven, hoeveel mensen zijn er al geweest die daar gebruik van hebben gemaakt, ik dacht ook dat mensen die in Utopia kwamen iets anders wilden gaan doen dan in de z.g. buitenwereld, Rob lukt dat aardig, nl. niksdoen.

 9. anneke at 19:53

  De wellness gebruiken voor kapsalon en Rob naar huis sturen hij kwam voor avontuur en die avontuur is nu afgelopen hij doet niks en beweerd dat Bjorn niks doet ,ik heb hem nog echt niks zien doen , dan allen krantje lezen biertje tappen voor z’n eigen en zonnebaden op de trampoline ,en iemand anders vertellen wat te doen

 10. Toet at 18:48

  Wat een rot joch is die Bas om zo achter die kippen te gaan Ze zijn bang.Hij is ook nog behoorlijk stom ook om te denken dat hij een kip zomaar op eieren kan plaatsen.Zijn ze daar getest op uiterste stomheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *