De tekeningen van Gaby zijn populair

De tekeningen van Gaby zijn populair

Ook vandaag wordt wel eens duidelijk hoe populair de kunstwerken van Gaby zijn. En dat terwijl Gaby gisteren in een gesprek met Bjorn en Wim aangaf dat ze geen zin heeft om de 1K challenge te winnen. Gaby werd ook weer vandaag overspoelt met mailtjes.

De 1K challenge is verzonnen door Mark. Het is een soort wedstrijd, wie het eerste 1000 euro bij elkaar verdient krijgt een bonus. Deze challenge begon 3 dagen geleden en we zijn dus alweer drie dagen verder. Mark maakte vanmiddag daarom de balans maar eens op. Terwijl hij dat doet op de computer ziet hij vele mails voor Gaby. Het zijn allemaal aanvragen voor tekeningen door de kunstenaares. Mark besluit Gaby erbij te halen zodat ze alle mails kan beantwoorden. Gaby is uiteraard erg blij maar stelt het taakje toch even uit tot vanavond. Ze besluit snel verder te gaan met tekenen daar waar ze goed in is. Wellicht is het een idee om posters te maken van haar kunst? En wie zal de 1K challenge winnen? Wim of Gaby lijken een grote kanshebber te zijn.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Tineke at 21:22

    Hardstikke leuk dat Gaby veel aanvragen krijgt, maar om er nou posters van te laten maken…….je wilt toch een “echte” Gaby

  2. anneke at 20:02

    Wat doen Mark en Bas en Ivan en Rob en de andere voor die 1000,00 te halen het gaat alleen tussen Wim en Gaby daar hoor je alleen over, en de rest gaat dan teren op hun geld winst

  3. Hortence at 19:08

    Gaby,goed zo.Gina ,Gaby mag van jouw niet in de kapsalon.maar om jouw haar te verven mag ze er wel in.Ik weet niet waar jij Gina het recht vandaar haalt.Gaby ,is voor jouw in Utopia .Al die spullen zijn van Utopia.Dus mens doen eens normaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *