Nieuwe bewoner Cees arriveert in Utopia

Nieuwe bewoner Cees arriveert in Utopia

En toen was er weer een nieuwe bewoner die het Utopia terrein op liep. Hij wordt hartelijk ontvangen door de bewoners en dan is het tijd voor een voorstelronde.

Cees is 61 jaar en heeft 5 dochters en is 2 keer getrouwd geweest. Hij is niet alleen maar oud, 2 dochters zijn nog vrij jong. Gisterenavond heb ik nog een feest gehad, het is heel laat geworden vannacht. Zijn kinderen vinden het leuk en stoer dat hij naar Utopia ging. Wel hadden ze wat bedenkingen, maar hij wilde nog iets geks doen in zijn leven. Cees heeft verschillende ideeën die hij zou kunnen doen. Hij dacht aan een terras buiten en ’s avonds iets met horeca te doen. Dat kan op korte termijn gerealiseerd worden. Verder heb ik gemerkt vanuit mijn vrijwilligerswerk dat heel veel mensen in de shit zitten. En daarmee kunnen mensen een afspraak maken om hun shit op te ruimen. Dat kunnen wij ook doen, en er geld voor vragen. Er zijn mogelijkheden genoeg om mensen warm te krijgen om naar Utopia te laten komen door bijvoorbeeld te eten. Ook heeft Cees groene vingers en heeft zijn kist laten staan omdat hij een rugprobleem heeft. Er zaten zenuwen klem tussen zijn gewrichten. Gelukkig heeft hij een giropractor, ook zal hij langskomen in Utopia om herstel te bevorderen. Cees rookt ook maar drinkt niet, ik ben 3,5 jaar geleden gestopt. Verder denkt Cees dat hij goed is in zichzelf aanpassen. Maar zal wel moeten wennen aan de setting. Verder zitten we allemaal hetzelfde in elkaar maar liefde, respect is wel belangrijk. Het is voor iedereen wel hetzelfde denk ik. Ik laat het verder op mij afkomen. De mening over Utopia is wisselend maar wel erg boeiend. Utopia is geslaagd als we het met zijn allen goed kunnen vinden en de doelen die ik heb om te realiseren en te doen. Daarna volgt er een uitleg door Ivan over de splitsing. Maar waar past Cees precies bij? Cees antwoordt dat de BV bij hem past omdat hij ondernemer is geweest. En op die manier ook ervaring kan uitwisselen. Daarna zit de voorstel ronde erop, succes Cees!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Mjo at 09:48

    Merel, neen diegene (is er maar 1tje volgens mij) van de site-redactie is niet 24/7 beschikbaar, om deze site bij te werken en de reacties te “controleren” en ze vervolgens wel of niet te plaatsen.

    Reacties worden steekproefsgewijs vastgehouden, zo krijg ik de indruk. Soms wordt de reactie gelijk geplaatst en soms tegenhouden voor moderatie.
    Verleden week heb ik ongeveer 24 uur gewacht alvorens mijn reactie zichtbaar was. Zo krijg je nooit een leuke discussie op elkaars reacties, want vaak is je reactie dan al achterhaald, dus oud nieuws.

    Weet je Merel, ik heb al eens keurig en netjes gereageerd naar de redactie van deze site, maar ik kreeg nogal een bozig antwoord. Dus mijn zin was al snel over, dus laat ik het in vervolg maar, om te vragen wat er aan de hand is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *