Wim is de winnaar van de 1K challenge

Wim is de winnaar van de 1K challenge

Zoals we al omschreven wilde Mark vanmorgen even centraal gaan. De 1K challenge zit er na een week op en de winnaar moet bekend gemaakt worden. Echter hadden de bewoners om 8:45 uur nog niet zo’n zin, maar later zat gelukkig wel iedereen bij elkaar.

Uiteindelijk zit dan iedereen rond 9:45 er klaar voor. Mark neemt het woord. Het is volgens hem nooit de bedoeling dat het een wedstrijd zou worden. Kijk naar Ivan, hij heeft 0 euro verdient maar werkt de hele week het stront uit zijn ogen. Tijd om de winnaar bekend te maken, Hij heeft € 1360,- omzet in één week behaald, het is Wim die de winnaar is geworden. Wim ontvangt de prijs met een grote glimlach, hij krijgt 300 euro. Wim bedankt vervolgens iedereen, ook diegene die de bestellingen heeft geplaatst. En uiteraard ook Bjorn voor de mentale ondersteuning. Daarna neemt Mark het woord weer over en benadrukt dat het prijzengeld voor een investering is, geen vrije besteding dus. Ook vertelt hij wat er verder nog is opgehaald met de challenge, in totaal is er € 3947,- opgehaald. Een verviervoudiging van wat er normaal in de week wordt omgezet. Ik zeg we gaan nog een weekje door voegt hij er lachend aan toe. De 1K-Challenge gaat niet nog een week door, maar laat dit een voorbeeld zijn van hoe het kan. Laten we deze stijgende lijn doorzetten sluit Mark af.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Hendrikus at 09:16

  Het is ongelooflijk wat Wim heeft gepresteerd. hij is een van de laatste die in Utopia is binnen gekomen en heeft het meeste verdiend om de schulden in te lossen. Hij en Iwan zijn de hart ste werkers In utopia. en Wim heeft toen hij kwam en zich presenteerde alles tot nu waar gemaakt.
  En ook nog tussen klussen gedaan. Ivan en Wim jullie zijn de kanjers van utopia!!!!!

 2. Hortence at 12:49

  Wim,kon wat meer krijgen die werkt zo hart.Benjamin kan ook elke week wat ontvangen.Vanaf Benjamin in Utopia is ,is de loods zo schoon.Dat is maanden na het vertrek van Vanessa.Goed hoor Benjamin,je bent een nette jonge man .Houden zo.

 3. Sonja Hiemstra at 11:54

  Zie je wel, dat men geld kan verdienen en niet alleen maar uitgeven, ik hoop, dat de Utopianen dit voort gaan zetten !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *