Utopia nieuwtjes 10 juli

Utopia nieuwtjes 10 juli

Het Utopia nieuws van 10 juli vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Mark laat rond 8:45 uur het luchtalarm loeien. Hij wil namelijk centraal om de uitslag van de 1K challenge bekend te maken. Echter is er alleen één probleempje, de andere bewoners reageren amper op zijn oproep. Mark is duidelijk gefrustreerd. Later lijkt het wel te lukken.  Lees hier verder.
 • Ivan zit in het kantoor te werken voor de bv.
 • Gabriëlle zit te schrijven op de bank.
 • Nicole heeft het vandaag druk, ze heeft 3 klanten voor haar nagels.
 • Gina houd zich bezig met de was.
 • Gina heeft haar dag niet, ze liet een lamp vallen, haar haar ziet er niet uit en heeft haar steen gestoten.
 • Verder zien we nog niet heel veel beweging en activiteit in de loods. Naomi, Ivan, Bas, Bjorn, Gabriëlle, Gina, Rob en Mark bezig zijn.
 • Stichting Happy heeft contact opgenomen, deze stichting zorgt ervoor dat kinderen echt kind kunnen zijn. Ze hebben Utopia benaderd om meer aandacht te krijgen. Bjorn is erg enthousiast, je kunt hier van alles doen. Zoals voetballen, kamperen, en noem het maar op. Wordt vast en zeker vervolgd.

We voorzien dit bericht regelmatig van updates, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. joze at 12:22

  Wow, Nicole heeft een drukke dag.
  Ze heeft maar liefst DRIE klanten om de nagels te doen.
  Tja, dat zijn toch 30 nagels bij elkaar, dus!!
  Maar goed, dan doet ze iets vandaag wat een beetje geld
  oplevert.
  Ow toch niet eigenlijk, want dat geld blaast ze weer gelijk
  de lucht in, ( roken)!

 2. Marja at 11:00

  Je kunt de einduitslag nog niet bekend maken. Gaby schijnt veel aanvragen te hebben, maar eerst maar eens allemaal maken en het geld binnen. Hetzelfde geldt voor Wim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *