Mark viel uit naar Bas

Mark viel uit naar Bas

Mark en Bas zoeken elkaar weer op, vanmorgen deed Mark een uitval tegenover Bas. En hij wil nu graag een uitleg.

Bas vraagt waarom hij die uitval deed tegenover hem. Is het omdat ze samen verschillende plannen hebben. Ja antwoordt Mark, ze zijn een beetje jaloers op onze verstandhouding. Verder is er niks! We gaan super en volgens mij willen Wim en Bjorn een beetje een soort van duo penoti. Ik dacht dat ik gek werd. Maar laat de groep maar denken dat het slecht is tussen ons. Ja gaat Mark verder, ze houden ons in de gaten. Ik weet dat je te vertrouwen bent. We gaan er een leuke 6 maanden van maken. Blijf je ook? Ja zegt Bas, ik blijf sowieso dit jaar. Ik zie bij jou af en toe ook van waar ben je mee bezig gaat Mark verder. Praat met me wat in je hoofd zit. Ik ben druk bezig met de kippen die aan het broeden zijn aldus Bas. En Mark vindt dat er binnenkort een feest voor Baas Beach moet zijn. Dan kunnen we de pot weer spekken. Bas is het er helemaal mee eens. Wel spreken de twee af voortaan wat signalen te geven zodat ze weten hoe en wat zodat ze niet meer raar opkijken tegenover elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  • Mjo at 09:59

   Tony, idd.

   In Utopia zijn bepaalde bewoners (o.a. Ivan & Rob) selectief blind.

   (Of te wel, men wilt alleen zien, wat men wilt.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *