Wie zal de 1K challenge winnen?

Wie zal de 1K challenge winnen?

De 1K challenge bedacht door Mark is nu al een tijdje aan de gang. Het is een soort wedstrijd, de eerste bewoner die 1000 euro verdient wint een bonus. Morgen is de deadline, wie zal er winnen?

Bas en Mark staan bij het percentage bord van de challenge. En wie aan kop staat is niet zo verrassend, dat is Wim. Door zijn vele aanvragen voor meubels loopt dat hard op. Gaby volgt hem op de tweede plaats en heeft nog steeds de kans om te winnen met de vele aanvragen voor haar tekeningen. Bas vraagt aan Mark wat de winnaar precies krijgt. Mark antwoordt dat het prijzengeld is, zo’n 300 euro. Vrij te besteden vraagt Bas verder. Mark denkt even na, uhmm voor een investering. En als we uit de min zijn gaat Bas verder, gaan we dan wel weer met een bonussysteem werken? Mark zegt bij 10 of 20 K. Ik denk dat als we uit de min komen dat we dan met zakgeld gaan werken. Maar nog niet met het bonussysteem…

Wat gebeurd er nog meer in Utopia? Het is erg rustig. Wel hebben Gabriëlle en Benjamin een klein gesprekje gehad over Stefanie. Vindt Benjamin haar een beetje leuk? Er zijn namelijk wat vermoedens in de groep. Als Gabriëlle het aan hem vraagt is het antwoord kort maar krachtig, nee. En op de vraag of hij haar leuk vindt antwoord Benjamin haar wel leuk te vinden, maar dat was het. Maar als hij dan moet kiezen uit de dames in Utopia dan zou het wel Stefanie kunnen zijn. Zal het nog verdere ontwikkelingen krijgen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 07:36

  Maakt mij niet zoveel uit of Wim of Gaby de 1K wint. Ze werken er gewoon voor.

  Bas ziet alleen maar weer euro/dollar tekens in z’n ogen. Blijkt wel uit de vraag over het te winnen geld, die hij aan Mark stelt.
  Bovendien heeft Bas al genoeg (geld!) achterover gedrukt. Lis en bedrog mag nooit lonen. Ik snap echt niet dat de bewoners die Bas niet door hebben. Maar ik heb het idee, dat dit niet meer lang duurt, voordat Bas gigantisch door de mand valt. Kan niet wachten.

 2. joze at 21:27

  Heeft Gabrielle de taak van koppelaar overgenomen van
  LauraA en LauraB?
  Gaat zij nu inwoners ( bijna) dwingen om verliefd te worden?
  Ze kan beter iets verzinnen zodat ze ook eens geld gaat verdienen.
  Of is afvallen en af en toe koken hard werken tegenwoordig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *