Wim had een emotionele bui

Wim had een emotionele bui

De bewoners hebben zoals je kunt lezen aardig wat geld verdient. En na een dag hard werken moet dat natuurlijk even gevierd worden. De bewoners genieten van muziek en uiteraard een borrel. Maar niet iedereen lijkt te genieten. Wim is namelijk naar buiten gegaan, hij had een emotioneel moment…

Terwijl Wim flink aan het huilen is komt Bjorn naar buiten en probeert uit te vissen wat er aan de hand is. Wim vertelt dat hij het thuisfront mist, en heeft het ook over een scheiding. Hierdoor zou hij ook in een klote situatie komen. Nadat Bjorn hem getroost heeft komt Bas even later ook naast hem zitten. Daar vertelt Wim hetzelfde verhaal en Bas troost hem ook. Vervolgens zegt hij dat een scheiding voor hun misschien maar het beste is. Wim wil dat ze gewoon gelukkig zijn en vertelt daarna hoe fijn hij Bas vindt. Hij is te vertrouwen en kan ook wel lachen om de streken van zijn mede bewoner. Wellicht is er drank in het spel? Laten we hopen dat Wim binnenkort post krijgt zodat hij weer wat opbeurt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Hannah at 05:26

  Ja er was zeker drank in het spel! Bjorn zei het al tegen Wim, je hebt een bakkie teveel op en dat versterkt je emotie wat je op dat moment hebt.
  Ook Benjamin had een paar glaasjes teveel op en had een discussie met Cees over wanneer je een alcoholist bent. (Kijk eens om je heen in Utopia, zou ik zeggen) 😉
  Benjamin vertelde dat zijn vader alcoholist was en zijn moeder……toen hij zich realiseerde dat er camera’s meekeken, maakte hij zijn zin niet af.
  Toen Benjamin verweet dat Cees heel sneaky deed met het drinken van bier (radler), kwamen de koeien in beeld. Dus dat zal wel een item op t.v. worden?
  Verder kunnen ze in Utopia beter niet gaan dicussiëren als ze dronken zijn, want erg zinnige gesprekken levert dit nou ook niet op. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *