Een kort centraal over de markt

Een kort centraal over de markt

Tijd om de balans op te maken na een geslaagde uitverkochte Utopia markt. Hier lees je de besproken punten tijdens het korte centraal van 26 juli terug.

Opening centraal
Bjorn bedankt iedereen voor de inzet. Het opruimen van het terrein, met zijn allen werken en een voorbeeld zijn. Benjamin wil één keer in de twee weken het terrein opruimen. Zo blijft het werk makkelijker om bij te houden. Ook Ivan is blij met de medewerking en inzet van iedereen. Ook na de markt was iedereen bezig om het terrein weer schoon te maken. Maar volgens Ivan is de groep er nog niet. Er is een stap gezet, maar de BV is er nog lang niet. Nicole neemt daarna het woord over, ze wil namens de groep Bjorn en Ivan bedanken voor hun inzet. Er volgt een applaus.

De cijfers
Na het applaus is het tijd voor serieuze zaken. Tijd voor de cijfers en dat kan maar één persoon bekend maken, Mark. De bar heeft € 3.946,- omzet. De tattooshop € 280,-. De foto’s van Naomi € 460,-. De kapsalon van Gina € 266,50. Baas Beach € 1.515,-. De massage van Rob € 130,-. Le Luifel € 1.970,-. De merchandise € 1.555,-. De taart van Cees € 45,-. De rondleidingen €763,50.

Dit allemaal zorgt ervoor dat er vandaag aan omzet € 10.924,- is gemaakt. De BV staat nog niet in de zwarte cijfers, maar een grote stap is gemaakt. Maar wanneer de kaartverkoop en de inkomsten van de standhouders wordt meegerekend dan komt het totaal bedrag boven de € 16.000,-. Deze cijfers zijn ruw, maar de kans is groot dat de Utopia BV weer in de plus staat. Mark wil nu hard gaan feesten, al is het voor een uurtje. Kortom het centraal zit er alweer op. Tijd voor ontspanning!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *