Bjorn is geliefd bij de vrouwen

Bjorn is geliefd bij de vrouwen

De markt is positief verlopen, momenteel is er een centraal bezig waar we uiteraard nog verslag van zullen doen. We gaan nog even terug naar de markt, Bjorn lijkt namelijk erg geliefd te zijn bij de vrouwen.

Zo zagen we bij de jamsessie al een vrouw Christel een liedje zingen voor Bjorn. Het was een eigen geschreven lied speciaal voor bewoner Bjorn. En ook vandaag kwam Christel weer langs om te zingen op de markt. Als alle gasten weg zijn en Christel plaatst neemt op de bank naast Gaby, daagt de krullenbol de blonde zangeres uit om open kaart te spelen naar Bjorn. Christel schudt de hand van Gaby. Nu moet ik wel, zegt Christel, die haar hand voor d’r gezicht slaat. Zenuwachtig zit ze op de bank te wachten tot zij haar moment kan pakken.

Als Bjorn met Benjamin staat te praten verzamelt Christel al haar moed en loopt op Bjorn af. Kan ik jou even pikken?, vraagt ze. Bjorn maakt uiteraard even tijd voor het vrouwelijk gezelschap.  Met z’n tweeën lopen ze naar buiten waar ze een tijdje staan te praten. Christel strooit met complimenten, maar Bjorn gaat er niet op in. Ook bij haar laatste poging wordt door Bjorn niet begrepen. Wanneer gaan we zwemmen? vraagt Christel hoopvol. Geen idee antwoordt Bjorn wat kortaf. Het lijkt erop dat Bjorn nog met zijn gedachte bij Cilla zit. De dame van de Hollandse avond… Wellicht moet Christel uitspreken wat haar gevoelens voor hem zijn. Een ding is wel zeker. Bjorn lijkt geliefd te zijn bij de vrouwen, maar heeft hij dat zelf ook door?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Merel at 21:57

  Ik beet vroeger ook nagels, maar ben letterlijk net als roken van de een op andere dag ermee gestopt zonder hulpmiddelen.
  Ik kan je wel vertellen dat het nagelbijten niet altijd makkelijk is geweest om er vanaf te komen dus erover oordelen is dan lekker makkelijk!

  Ik las zelf laatst dat het niet vies en slecht is. Nou het aanzien van die stompjes wel vind ik.

 2. Marja at 09:42

  Wat zijn het allemaal toch nagelbijters. Geen gezicht zoals Björn erbij staat. Naomi en anderen kunnen er ook wat van. Björn heeft al gezegd geen relatie te willen zolang hij in utopia zit, heel verstandig

 3. Merel at 21:00

  Bjorn is ook een leuke jongen alleen jammer dat de meeste bewoners dat niet zien.
  Ik zag het op ID tv het juiste woord waarmee men Ivan kan omschrijven nl Oppergod.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *