Utopia markt nieuwtjes 26 juli

Utopia markt nieuwtjes 26 juli

Het Utopia nieuws van 26 juli vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • De Utopia markt is nog niet definitief gestart. Momenteel zijn de standhouders bezig met het inrichten van hun kraampjes.
 • Wederom zijn er stroomproblemen. De oorzaak is alleen moeilijk te achterhalen…
 • Bjorn neemt uiteindelijk het woord, het zal ontzettend druk worden. Voor vragen kun je bij mij en Ivan terecht. Veel plezier! Vanmiddag hebben we na de markt nog een borrel.
 • Ook de bundel van Gabriëlle is op de markt te koop.
 • Omstreeks 11:30 komen de gasten het Utopia terrein op. Een half uur later dan gepland.  Dit keer geen shifts. Er is één grote shift, alle bezoekers mogen de gehele dag blijven.
 • Inmiddels is het ook al druk bij de tattoo shop, Stefanie en Nicole hebben dus aardig wat te doen. Uiteraard nog onder begeleiding.
 • Le Luifel draait zoals we gewend zijn ook op volle toeren.

We voorzien dit indien noodzakelijk nog van updates. Kom je regelmatig even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. patricia van der steen at 14:08

  Hallo lieve bewoners,

  Wij zijn gisteren op de markt geweest en wij hebben daar foto’s laten maken met een aantal bewoners en daan me zoontje. Nu wil ik vragen aan jullie wanneer deze foto’s zichtbaar zijn op de site en welke. Graag hoor ik van jullie. Ps deze foto’s zijn betaald.

  Groetjes patricia van der steen uit waalwijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *