Ivan en Bjorn onenigheid over organisatie van de markt

Ivan en Bjorn onenigheid over organisatie van de markt

Ivan is ondanks dat hij vroeg is opgestaan redelijk vrolijk, hij helpt flink mee zoals we dat wel van hem gewend zijn. Maar het gezellige gaat er snel vanaf als hij met Bjorn iets moet bespreken omtrent de organisatie van de markt.

Ivan bedenkt zich namelijk dat iemand alle bezoekers van een lijst af moet strepen en overlegt het met Bjorn. Maar hij lijkt het niet nodig te vinden, is dat echt nodig, even onder ons? Dat is afgeschaft omdat het én niet te doen is, én nergens op slaat. Ivan zucht, maar hoe weet je nu als iemand zonder kaartje binnen komt? Er komen ook mensen die bij de poort willen betalen. Bjorn denkt dat het onmogelijk is om dit bij te houden, er komen veel bezoekers. Geloof me Ivan ik heb er al eerder gestaan. En dat is gewoon niet te doen. Er komt dan een opstopping daar worden mensen niet vrolijk van, je staat dan een kwartier in de rij voegt hij eraan toe. Ivan lijkt nog niet overtuigd te zijn, hij heeft tientallen mails beantwoord aan mensen die hun kaartje aan de deur wilden kopen. En Bjorn heeft juist iedereen naar de website doorverwezen. Bij een paar mensen heeft hij gezegd dat ze even aan de poort moeten aangeven dat ze nog niet hebben betaald. Je moet uitgaan van de goedheid van de mens aldus Bjorn.Uiteindelijk vraagt Ivan aan Bjorn toch een turflijst bij te houden van mensen die bij de poort betalen. Bjorn gaat uiteindelijk toch akkoord, maar lijkt het er niet mee eens te zijn. Wellicht doet hij dat om de vrede te bewaren?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Tony at 11:03

  Ik denk, dat King Arthur maar beter een eigen serie moet gaan maken….
  Wat een grote mond heeft dat mannetje. Altijd de baas spelen, altijd beter weten.
  Je ziet hem tegenwoordig ook alleen maar aan tafel zitten…computeren, eten, zeuren etc.

 2. Therese at 18:04

  Ohh wat ben ik het met jullie eens Ivan is echt IVAN DE VERSCHRIKKELIJKE hij wil gewoon dat iedereen naar zijn pijpen danst en dat verlangt hij echt van Bjorn ,Bjorn moet hem eens een FLINK poepetje laten ruiken en niet zo’n klein beetje , ik heb dan ook HEEL VEEL SPIJT MET BJORN hij is al zo onzeker. En Bjorn moet hem helemaal niet meer te woord staan hij was toch dood voor Ivan nou dan kan de VERSCHRIKKELIJKE toch ook niet praten met een overleden iemand of is de King ook nog PARANORMAAL.

  • Hannah at 15:16

   @ Farah, of Ivan is weer iets aan het zoeken om Bjorn een hak te zetten, zodat hij hem straks weer kan afbranden en gaat dreigen hem voor zijn bek te slaan, om daarna zijn “zie- je- wel- ik- weet- alles- beter show op te voeren..

  • anna at 08:55

   nou Farah,jij mag Ivan heel goed neerzetten,maar hij verpest al weken lang de sfeer in Utopia met zijn grote bek en hij is nog laf ook dat doet hij altijd tegen de zwakkere daar, vrouwen en een oude man hé,hé wat stoer! En wie denkt hij nu bang te maken met het schoppen en slaan tegen de bokszak….Hij moet maar vlug eruit gestemd worden allemaal hun stem geven! Kan hij weer baasje spelen waar hij woont.

 3. Toet at 13:23

  Björn laat die Ivan gaan.Geen aandacht geven .Je ziet hem niet eens.Waarom ga je met vragen naar hem toe.Dood zwijgen.Dat verdient hij .Je bent toch geen hond die ondanks schoppen steeds weer terug gaat.Laat die nare vent.

 4. anna at 12:19

  Het word echt de hoogste tijd dat Ivan eruit gaat,wie denkt hij wel wie hij is?En iedere keer provoceert hij Bjorn die weet heus wel wat hij doet…..Getver je zou helemaal niet meer willen kijken door Ivan de verschrikkelijke….

 5. Maria at 12:16

  Ivan de Verschrikkelijke. mocht Bjorn Utopia verlaten, wat ik niet hoop, op wie worden jou pijlen dan gericht, op je vriendin Nicole, of komt er dan iemand anders voor in aanmerking voor dat geschreeuw van jou, ik zou Utopia maar verlaten, ga lekker naar moeders toe, wordt een stuk rustiger in Utopia en mensen kunnen dan eindelijk iets doen zonder dat The King meekijkt.

 6. roosje at 11:43

  het wordt echt tijd dat ivan vertrekt alles moet naar zijn hand gezet worden .
  alles wat bjorn zegt of doet is niet goed.
  ivan is een brombeer.

 7. anneke at 10:28

  Waarom kan Ivan dat zelf niet heeft hij voor zich zelf leukere dingen toe geschreven , met andere woorden hoe krijgen we Bjorn kwaad .
  Valt mee dat hij geen briefje door iemand heeft laten geven met wat er gedaan moet worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *