Ivan en Benjamin waren te vroeg wakker

Ivan en Benjamin waren te vroeg wakker

De Utopia markt staat vandaag op het programma, gisterenavond werd er van alles besporoken in een mini centraal. Zo kwam de taakverdeling naar voren en zaken die nog klaargezet moeten worden. De bewoners besloten op tijd op te staan, iedereen moest om 7 uur klaar zijn.Er zijn dit keer ook contact momenten zodat de bewoners gezellig met de gasten en standhouders kunnen babbelen. Bewoners werken 2 uur en hebben vervolgens een half uur contact tijd. Er wordt nog meer besproken maar dat hebben we in een filmpje neer gezet zodat je het nog eens terug kunt kijken.

De taakverdeling:
entree: Bjorn en Ivan
Merchandise: Gabriëlle
Le Luifel: Mark en Wim, Rob en Gina helpen eventueel mee als het druk is.
Kapsalon: Gina
Stoelmassages: Rob
Baas Beach: Bas
Bar: Gaby
Utopia Ink: Nicole en Stefanie
Kinderhoek: Benjamin
Foto’s: Naomi
Rondleidingen Cees

Inmiddels is de ochtend al bijna afgelopen en vanmorgen waren er 2 beweoners wel erg op tijd wakker, later bleek het een foutje te zijn. De bewoners zouden om 7:00 uur klaar staan dus rond 6 uur zouden de meeste opstaan. Ivan en Benjamin waren namelijk om al 4 uur wakker! De heren gingen vervolgens douchen, tandenpoetsen en aankleden. Ook Nicole en Bjorn volgden aan snel maar hebben al snel door dat het nog te vroeg is en kruipen snel het bed weer in. Benjamin zat ondertussen buiten en tijdens zijn sigaretje kijkt hij op zijn horloge. Hij begint te lachen en gaat wat later weer naar binnen richting Ivan. Ivan staat zich nog steeds nietsvermoedend aan te kleden op de vide als Benjamin naar hem toe komt gelopen. Weet je hoe laat het is? fluistert hij.  Jouw klokje staat niet goed. Het is twintig over vier. Ivan kan het niet geloven, zit je me in de maling te nemen? Benjamin antwoordt nee, ik vond het al zo gek. Gina zou om vijf uur al opstaan. Ivan kijkt vervolgens hoe laat het is en dan lijkt hij het te geloven.  Ga je weer pitten? vraagt hij twijfelend aan Benjamin. Die vindt het ook een beetje raar, maar uiteindelijk duiken ze toch weer hun bed in.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. harry at 21:30

    slaap lekker Ivan, neem voorbeeld aan Bjorn. je gaat zelf ieder keer de fout in!!!! niet Bjorn is beste de van het hele stel en een paar foutjes maken mag , die jongen heeft manieren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *