Er moet iets aan het drankgebruik gebeuren

Er moet iets aan het drankgebruik gebeuren

Bewust dronken worden of gezellig een borreltje doen? Cees weet niet wie met welke gedachte drinkt. Cees heeft met Ivan de afspraak transparant naar elkaar toe te zijn. Dit maal wil hij een kwestie delen in het kader van de groep. Ik heb geen moeite met een borreltje drinken. Maar er is een verschil tussen een borreltje drinken en drinken met het doel dronken worden. En als je de hele dag in je bed gaat liggen omdat je kapot bent en je taken niet uitvoert, daar heb ik wel moeite mee voegt Cees eraan toe

Ivan begrijpt heel goed wat de Cees probeert te zeggen en moedigt Cees aan dit later in een centraal aan de groep te vertellen. Maar Cees is bang voor de tegenstand die hij kan gaan krijgen. Hij wil niet de moreelridder of papa van de groep gaan uithangen. Maar als voorbeeldsamenleving wil de oudste inwoner wel een statement maken en alcoholgebruik aan de kaak stellen. We gaan straks centraal en zeg dat je ermee zit,aldus Ivan. Dat wordt natuurlijk bonje, want die Rob die ligt me niet denkt Cees. Zal het chaos worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *