Utopia heeft last van noodweer

Utopia heeft last van noodweer

De Utopianen hebben ook last van het noodweer. De hele dag hebben zij buiten keihard gewerkt en de storm doorstaan, maar nu begint het overal te lekken…

Nog geen uur geleden heeft Nicole gered wat er te redden viel in het Cordwood House. Als dat nog niet vervelend genoeg is, begint het nu ook in de tattooshop te lekken. Snel pakt ze een handdoek en maakt alles droog. Wim komt kijken waar al het water vandaan komt. “Het komt door de deur heen”, zegt Wim als hij het hok eens goed heeft bekeken.

Voor nu heeft Wim het gat onder aan de deur afgedekt met een handdoek. Zodra het droog is zal de timmerman het gat op een professionele manier dichten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *