Cees is de jongelui zat

Cees is de jongelui zat

Na een gezellige avond die voor Cees uiteindelijk toch niet zo gezellig was uitte hij zijn frustraties aan Ivan. Hij is de jongelui zat…

En dat komt omdat Cees niet goed heeft kunnen slapen omdat de late opblijvers vannacht de loods in kwamen in verband met het onweer. Dat gebeurde niet zo zachtjes tot ongenoegen van Cees. Vanmorgen moest hij toch weer even zijn ei kwijt aan Ivan. Iedereen behalve Gaby was aan het feesten. Gaby hield zich wat afzijdig. Er was veel sterke drank”, zegt Cees zuchtend tegen Ivan. Ivan denkt dat het voor Cees misschien verstandig is om vanmiddag even te slapen. En als je er de volgende keer echt heel veel last van hebt, geef het even aan. Dan help ik je sjouwen met het matras naar ergens waar het rustig is voegt hij eraan toe. Zo nu en dan een feestje moet kunnen… Wat later besluit Cees inderdaad maar een tukkie te gaan doen. Hopelijk kan hij een beetje bijtanken…

Momenteel is het erg rustig in Utopia, alles wat er gebeurd of gebeurde kun je hier terug lezen. Momenteel is Naomi de loods aan het dweilen en is een groot aantal van de bewoners ondanks het weer buiten bezig. De akker wordt nog steeds onder handen genomen en materiaal wordt netjes opgeruimd. Morgen staat er immers een markt gepland en dan moet het wel netjes zijn natuurlijk!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. maria at 17:29

  Cees is met recht een ouwe zeur ,verschrikkelijk. Is die man wel jong geweest? Hij wist van tevoren waar hij in terecht kwam. Dus hij moet niet zeuren. Als er nu elke avond zo gevierd of gedronken werd dan kun je er inderdaad wat van zeggen. Hij mag blij zijn dat Gio er niet meer in zit….want dan kon hij de lol wel op. Dan kon hij zich echt ergeren aan het gewip enz. van gio en naomi. Ik heb hem nog niet een keer een leuke mop of zo horen vertellen, het is alleen maar kritiek of klagen.Volgende feest??? slaap anders in de stal of boven het kippenhok…haha

 2. Mjo at 16:30

  Cees is de jongelui zat.

  Jammer dan beste Cees. Dit had je kunnen weten, omdat er nu eenmaal jongeren in Utopia als inwoners aanwezig zijn en die nu dan een feestje bouwen waar het ook luidruchtig aan toe gaat. Als je daar niet tegen kunt, had je niet als inwoner naar moeten komen in Utopia.

  Aanpassen beste Cees, en onderbouwd en opbouwend kritiek hebben, bereik je meer mee. Ik heb het hier al zo vaak gezegd.

  Eerlijk ik ben dat gezeur echt heeeeeelemaal zat van die Cees. Ik denk er aan, om (tijdelijk) een paspoort aan te vragen, puur en alleen om mijn stem te gebruiken, en ja DIE GAAT VOOR 100% naar Cees. Wat een L*L, sorry.

 3. gea at 13:44

  Waarom is Cees in vredesnaam in utopia gegaan hij wist hoe het eraan toe ging want hij had alles op tv gezien. En nu maar klagen en zeiken dag in dag uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *