Utopia nieuwtjes 25 juli

Utopia nieuwtjes 25 juli

Het Utopia nieuws van 25 juli vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Gisterenavond waren er B&B gasten, echter was dat maar van korte duur. Het gezelschap besloot alweer snel te vertrekken. Waarom? De twee vonden het niks en er is in mailverkeer van alles beloofd wat achteraf toch niet mocht. Zoals het gebruik van een tablet. De verveling sloeg al snel toe en ze besloten weer te vertrekken. Volgens Cees ging er ook vrij weinig aandacht naar de gasten.
 • Nicole en Ivan hebben de nacht doorgebracht in het cordwood huis.
 • Storing in  Utopia! Er was een live stream storing in Utopia. Een aantal uur waren de streams moeilijk te volgen.
 • De marktkramen worden ondanks de felle wind gewoon opgebouwd.
 • Ook de bewoners zijn op de hoogte dat Ruud en Billy definitief uit elkaar zijn. Het stond namelijk in de krant…
 • Er wordt nog meer gewerkt, zo zien we Stefanie ,Bas en Gabriëlle op de akker bezig. Lekker in de regen…
 • Mark is bezig met het voorbakken van friet in Le Luifel.
 • De campinggasten zijn ook al vertrokken. Ze hebben een aardige fooi gegeven, zij kregen immers wel de aandacht en waren tevreden over hun verblijf in Utopia.

Indien noodzakelijk vullen we dit bericht nog aan met updates. Kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 22:17

  Cees wat het niet gegund om in het huisje te slapen maar Ivan en Nicole wel dat is toch vreemd en het zelfde met Mark en Gina.
  Waarom kregen de B&B mensen geen aandacht en de camping wel , als ze mensen willen trekken moeten ze nodig zo door gaan.

 2. Maria at 12:46

  Wie wil er nou in de B & B slapen.Er zijn al enkele mensen van Utopia die er hebben geslapen, doen ze dan steeds een schoon overtrek en lakens erop, ik heb het idee dat het er gewoon op blijft liggen, ik zou daar voor geen duizend euro in dat bed gaan. Wat is er te doen, gewoon gebruiken voor de mensen zelf, als ze willen natuurlijk, als Mark en Gina er in gelegen hebben zou ik niet zo gauw de volgende willen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *