Het was een gezellige nacht in Utopia

Het was een gezellige nacht in Utopia

De ochtend is inmiddels alweer bijna voorbij, tijd dus om je weer te voorzien van wat Utopia nieuws. We gaan even terug naar vannacht, het was namelijk gezellig.

En zeker tussen bepaalde bewoners, zo hebben Rob en Stefanie gezoend in het zwembad. Dit terwijl Rob eigenlijk niets meer met haar wilde dan alleen maar maatjes zijn. Nadat de twee in het zwembad gesprongen waren en na wat stoeien vielen de twee elkaar in de armen. Niet veel later volgde er een zoenpartij zoals op de foto te zien is.

Ook Bas had het gezellig met een camping gast, Dyana heet ze. Bas had wel zin om een nachtje met haar door te brengen maar ze wees hem af. Ze wil het gewoon leuk hebben in Utopia en mocht hij er uiteindelijk uit komen wil ze graag verder kijken wat er kan ontstaan. Wel hebben de twee ook een duik in het zwembad genomen, daar is alles ook netjes gebleven. Maar gezellig was het wel!

Ook Wim deed een poging bij een campinggast Shana. De twee lagen samen wat te knuffelen totdat Wim vroeg of ze haar mocht zoenen. Shana wees hem alleen af, met al die camera’s erbij vond ze het toch wat minder. Echter gaf ze voor het slapen gaan Wim toch nog een nacht kusje…

Verder ging het er gezellig aan toe, het totale groepje bestond uit Benjamin, Stefanie, Rob en Wim. Het groepje heeft tot in de avond laat gezellig bij elkaar gezeten. Totdat er onweer kwam en iedereen naar binnen moest. De groep besloot toen de loods in te gaan en de banken lekker bij elkaar te schuiven om te gaan slapen. Echter was Cees daar niet zo blij mee, hij werd er wakker van. Hij liet zijn onvrede dan ook horen en wilde graag wat rust hebben. Uiteindelijk wordt het dan toch stil in Utopia en inmiddels is de nieuwe dag weer begonnen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 22:27

  Wat ik niet begrijp, maar wat vinden de gasten die er komen om te gaan zoenen voor de camera met een Utopiaan doen ze dit omdat ze het leuk vinden om op tv te komen of is het echt.
  En het zelfde met Rob en Stefanie hij wilde niks maar toch weer zoenen ( was hij dronken) of had hij er behoefte aan.

 2. johanna at 14:22

  Pfff cees ga naar huis man met dat geklaag van je, en rob je wou nix met stephanie laat het dan ook gaan….. Weet het wel iedereen daar heeft zo zijn behoeftes maar nee is nee toch?

 3. Toet at 13:26

  Hahaha. Linda dat zou ik ook geschreven kunnen hebben.Dus Rob is ook overstag gegaan.Twee mensen waar niets inzitten.Waar is trouwens die blauwe kippen kuif gebleven

 4. Linda at 12:47

  Lange leve de Utopia orgie.. of seks club.. of relatie bureau..?

  Vraag me af of er ook nog een normaal feestje kan worden gegeven zonder al dat geflikt flooi..
  het verwonderd me nog, dat ze niet naakt rond lopen in Utopia.. pfff .. wat een zooitje is het daar.. dus Damens .. Heren vinden jullie geen man of vrouw in de Echte wereld meld je aan bij Utopia.. daar loopt altijd wel een geile kip of haan rond .. en je wordt nog bekend ook.. dus wat wil een mens nog meer!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *