Vervolg van de verstopte sigaretten

Vervolg van de verstopte sigaretten

Eerder schreven we al over de sigaretten die binnen zijn gekomen en vervolgens verstopt zijn. We waren benieuwd hoe dat verhaal af ging lopen maar we kunnen je nu het vervolg vermelden…

Als Mark Ceesr vraagt of hij inmiddels is voorzien zegt hij dat hij niks heeft kunnen vinden. Maar Stefanie heeft net een heleboel mee naar boven genomen volgens mij voegt Cees eraan toe. Mark weet genoeg en gaat naar boven richting de vide. Eenmaal daar aangekomen vraagt hij zacht wie de sigaretten heeft. Onder jouw kussen grapt Gabriëlle. Jij hebt het he vraagt Mark die zich op Nicole richt. Nicole antwoordt nee maar ik weet wel waar het ligt. Mark legt uit dat Cees al een paar keer de verkeerde shag heeft gekregen en daarom nu meer krijgt. Nou wat een drama zegt Nicole geirriteerd. Mark zegt dat hij het alleen maar zijn best doet, en dit is echt heel vermoeiend. Ik wil hier niet mijn energie aan verspillen. Als Nicole een opmerking maakt met het voorstel om de rokers gewoon gelukkig te houden zegt Mark nee iedereen wordt gelijk behandeld. Stefanie heeft er ook wat over te zeggen, maar nu krijgt Cees twee pakjes. Mark zucht, ja dat is dus omdat hij eerst het verkeerde had gekregen. Vervolgens gaat Mark zelf maar op zoek en haalt een pakjes shag onder het kussen van Nicole vandaan.

Wat later wordt de situatie nog eens besproken door Rob, Stefanie, Nicole en Benjamin. Op het rokersbankje zegt Rob ik hoor de nou dat Cees zijn eigen pakje shag heeft? Ik hoor hier alles he… Nou, het was net mijn idee, zegt Nicole. Ik wilde vijf pakjes, maar dat mocht niet. Maar, werd er gezegd, Cees rookt 40 gram en wij 50. Dus ja! Volgens Benjamin klopt dat niet als hij het na rekent. En Nicole merkt op dat zij niet slapen op een nieuw matras. Ik ben het zo beu dit gezeik over het roken. Ik wil gewoon roken….

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. joze at 12:43

  Het zou goed zijn als ze weer terug gaan naar het
  geldsysteem van vorig jaar.
  Iedereen zelf geld verdien en daar een klein deel
  zelf van mogen houden en de rest voor de B.V.
  Moet je dan eens kijken hoeveel Nicolle, Rob en
  Stefanie dan kunnen roken. Zal niet veel zijn,denk ik.

 2. Mjo at 10:16

  Wat heeft Cees gedaan dan met die ( paar keer) verkeerde pakjes shag die hij had gekregen??? Opgerookt??? Indien ja, dat was het allemaal zo erg niet, of wel.

  Men maakt van elk klein wissewasje een groot probleem. Zijn net kleine kinderen. Of iedereen heeft last van het calimero syndroom. (hij/zij is groot en ik ben klein)

 3. Ronald at 09:50

  Nicole past goed bij Iwan, zoals mevrouw wil zo moet het gebeuren.
  Hoop dat die twee bij elkaar blijven dan hebben anderen straks buiten geen last van ze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *