Sigaretten verstoppen voor Cees

Sigaretten verstoppen voor Cees

Vandaag zijn de boodschappen gebracht en daar hoort ook shag bij, de shag crisis lijkt weer van de baan! Snel gaat Stefanie richting de boodschappen, haalt de shag eruit en snelt richting de vide. Cees heeft het gemerkt en wacht beneden aan de trap totdat Stefanie terug komt. Als ze terug komt loopt Stefanie Cees voorbij en doet alsof ze hem niet ziet. Cees houdt haar tegen en zegt je rende naar boven met twee pakjes shag en één pakje sigaretten, rent zomaar naar boven ermee, erg vreemd. Stefanie zucht dat ze het moest verstoppen met een diepe zucht. Cees blijft het vreemd vinden waarom verstoppen? Zuchtend geeft Stefanie antwoordt, het is voor iedereen en aangezien er nog rookwaar is is het even weg. Het is voor uiterste nood.

Daarna gaat Stefanie richting het cordwood, daar zitten Gabriëlle en Nicole. Lachend vertelt Stefanie hoe Cees reageerde toen zij de shag aan het verstoppen was. Die twee pakjes shag zijn van hem zegt Gabriëlle. Ja m’n reet! Dan krijgt hij twee pakken en wij niet roept Nicole. Ook Stefanie laat duidelijk merken dat zij het hier niet mee eens is. Gabriëlle denkt dat Stefanie en Nicole de shag beter gewoon kunnen geven aan Cees. Hij gaat vanzelf wel naar Mark en geloof mij dan krijgt hij vanzelf zijn pakjes. Wat denkt die vent wel niet?! roept Nicole met lichte irritatie in haar stem. Cees lijkt steeds minder geliefd te worden, hoe zal dit verhaal aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Maria at 22:50

  Nicole gaat de mensen net zo inpakken als Ivan de Verschrikkelijke, dan durven ze straks geen stemmen op hun te geven of commentaar te leveren, dan krijgen ze ervan langs van Ivan en zijn allerliefste meid, wat een zielig stel worden die 2 zeg.
  En Cees gaat gewoon z,n eigen gang, die is gewoon ingehuurd, kan niet anders. hahahaha

 2. anneke at 18:27

  Heeft Cees het zelf betaald van zijn zak geld of geld waar hij recht op heeft moet ze er af blijven Die Stefanie is een verveelend persoon ze begint wel erg thuis te voelen , daar moet een waarschuwing komen waarom moet er gepest worden ,de persoon betaald een hoog bedrag om er in te komen.
  Waarom kopen ze geen peuken van hun eigen geld , het zal nog beter zijn als de nieuwe geen roker is
  En waarom pakt ze het af zij krijgt elke paar dagen een gratis kapbeurt

 3. Bardy247 at 18:11

  Voor een programma dat zich uitgesproken heeft tegen het pesten, wordt er wel heel veel gepest. Voor een programma dat het niet gedaan heeft ook trouwens.

  Het doodzwijgen van Bjorn door Ivan valt naar mijn mening ook in die categorie.

  Het valt me zwaar tegen dat ze het er allemaal maar bij laten zitten.

  Het is overigens wel beter dat Ivan iemand doodzwijgt dan doodslaan.
  Wetende dat Ivan er genoegen in schept om iemand op zijn “bek te slaan”.

 4. joze at 17:59

  Wat een misselijke meiden, die 2.
  Nicolle gaat mij steeds meer tegen staan.
  Cees zou de alcoholische drank eens moeten
  verstoppen, dan moet je horen hoe hart stefanie
  te keer zal gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *