Gaat Gaby nog verder als kapster?

Gaat Gaby nog verder als kapster?

Gaby had een droom en dat was onder andere een kapsalon opbouwen in Utopia. Maar nu Gina al enige tijd in Utopia is en een gediplomeerd kapster is besluit en zij een gesprek aan te gaan met de gelovige. Gaby helpt haar namelijk wel in de kapsalon maar niet volledig zoals ze dat zou willen. Wat is de rede daarvoor?

Buiten spreekt de kapster Gaby aan, ik wil je echt overal bij betrekken maar dan moet je echt gaan trainen. Dan moeten we Naomi desnoods erbij gaan halen, zodat je kan vlechten en kan opsteken. Of dat we kijken dat we gratis modellen hierheen kunnen halen, zodat we kunnen oefenen. Er moet echt heel veel getraind worden. Gaby antwoordt dat ze alleen de basis knip en stijl technieken beheerst maar graag verder wil. Ik ben leerling geweest, ik heb heel veel dingen nog niet gehad en ik vind het heel leuk om te doen. Maar ik kan op dit moment niet tegen alles ja zeggen omdat ik geen cursussen heb gehad. Gina benadrukt dat ze Gaby alles wil leren. Als je het echt wil dan moeten we gewoon kijken of we modellen kunnen regelen. Maar dan moet ik wel weten of je het echt wil, want het gaat me ook gewoon tijd en energie kosten. Ik wil het met alle liefde doen, maar dan moet ik wel zeker weten of jouw hart hier ook ligt. Gina stelt uiteindelijk voor om elke keer mee te kijken als Gina klanten heeft. En theorieboeken doornemen leer je ook veel van, dan begrijp je al veel meer! Gaby lijkt te twijfelen en momenteel is ze erg druk. Zo wil ze met tekenen verder en de verantwoordelijkheid voor de stichting niet opgeven voor de kapsalon. Gina begrijpt het en Gaby zegt dat ze haar hart er wel voor heeft maar niet in Utopia. Ik wil mijn tijd hier niet benutten aan mijn kappersvak, hoe leuk ik het ook vind. Ik heb hier ander werk te doen en dat wil ik afmaken. En ik denk dat ik tijd tekort heb. Ik denk dat het wel beter is als jij lekker je ding doet. Gina is erg blij met dit gesprek, want nu weet ze dat ze Gaby een beetje los kan laten en niet op haar hoeft te rekenen. Einde kappers carrière van Gaby dus…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Wil at 08:14

    Het is met alles, gaby begint ergens aan maak nooit iets af, zelfs het tekenen staat op een laag pitje, en het goede doel zal ze zich ook van terug trekken, je kunt met niets op haar rekekenen,

  2. Hannah at 19:15

    Ik heb altijd een beetje medelijden met Gaby als ik haar zie. Een jonge onzekere vrouw, die nog niet goed weet waar ze staat in het leven, laat staan dat ze weet waar ze heen wil.
    ze is lief en bescheiden en schreeuwt zich niet op de voorgrond, zoals bijv. Gina of Nicole, etc. Als anderen zeggen dat ze haar plek binnen Utopia moet opeisen, zegt ze dat ze dat gaat doen. Ze wil wel, maar haar onzekerheid weerhoudt haar er dan van.
    Ik denk zelfs dat haar onzekerheid haar in de weg staat om zaken (dansen, tatoeëren, knippen) door te pakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *