Bas staat weer op één

Bas staat weer op één

Een nieuwe week is weer begonnen, en dat betekend een nieuwe uitslag van de favoriete bewoner van deze week! Bas is wederom op plaats 1 te vinden gevolgd door Bjorn. Het verschil tussen de eerste en de tweede plek is wel erg hoog… Gabriëlle sluit de top 3 af en op de laatste plaats zien we Gina terug. Hieronder kun je de volledige uitslag nog eens bekijken:

 1. Bas 43.81%
 2. Bjorn 12.5%
 3. Gabriëlle 10.2%
 4. Ivan 8.48%
 5. Wim 5.76%
 6. Cees 5.61%
 7. Naomi 3.24%
 8. Nicole 2.87%
 9. Mark 2.77%
 10. Rolf 1.86%
 11. Stefanie 0.88%
 12. Rob 0.76%
 13. Benjamin 0.64%
 14. Gina 0.61%
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. joze at 14:12

  Ik begrijp nog steeds niet waarom Gabrielle zo hoog staat. Die doet bijna niets.
  En ze hoort de bewoners altijd uit, roddelt net zo veel als anderen en als ze iets doet dan moeten andere bewoners haar helpen! Ze kan wel heel aardig en leuk doen, maar als iets niet naar haar zin is dan snauwt ze ook heel hard naar de ander.

 2. Toet at 13:16

  Terecht dat Bas op de eerste plaats staat .Ivan moet naar op de vijftiende plaats .Stefanie er uit gelijk nu.En kees kunnen ze een voorbeeld aan nemen.Een hard werkende man .Echt erg dat hij door die smerige meiden zo te kakken wordt gezet.Schande.

 3. dat bas op 1 staat at 13:02

  betekent dat we eigenlijk diep gezonken zijn of het programma wel te verstaan. Iemand die liegt en snikkie dingen doet vinden we onderhand minder erg dan het gedrag van veel inwoners bij elkaar. Ik zou hem ook misschien wel op 1 hebben gezet.

 4. gea at 10:35

  Hoe bestaat het dat Ivan iedere week zo hoog staat nu op 4 en Cees op 6 terwijl iedereen die je hier hoort altijd commentaar heeft op die twee, en het verbaasd me dat Stef niet onderaan staat.

  • Mjo at 11:09

   Ik begrijp dat ook niet @gea. Dat Ivan en Cees zo hoog staan. Maar enkel premium-paspoorthouders mogen stemmen op hun favoriete bewoner. En ik vermoed dat dit er niet zoveel zijn.
   In ieder geval niet diegene ie hier of op andere sites zo vaak kritiek leveren op o.a. Ivan of Cees zijn geen premium-paspoorthouders, anders was de stand van de favoriete bewoner beslist anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *