Utopia nieuwtjes van 24 augustus

Utopia nieuwtjes van 24 augustus

Het Utopia nieuws van 24 augustus vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte bent van wat er in Utopia gebeurd.

 • Mark en Gina hebben voor de verandering weer een ruzie gehad. Dit keer ging het over tv momentjes en Mark zou weer iets fout gedaan hebben. Om een heel lang verhaal kort te maken hebben we maar 2 filmpjes voor je toegevoegd zodat je het zelf terug kan kijken.
 • Nog meer filmpjes van gisteren, zo zijn er gasten die een vip tafel willen tijdens het boksgala van Ivan en Bas. Bas benoemd dat er een paar vip tafels beschikbaar zijn. Met een prijsje van 1000 euro. Maar in hoeverre dat waar is?
 • Ook is de obstakel run met een aantal gasten gedaan. zie video
 • Gisterenavond was het gelukkig ook nog gezellig. De bewoners hebben het spel weerwolven weer gespeeld.
 • Vandaag staat er een grote schoonmaak op het programma. Dit geldt voor alle bewoners, dit omdat alles spik en span moet zijn voor de markt die de 30e plaats zal vinden. Ivan heeft vanmorgen iedereen vertelt wat de bedoeling is en de taken verdeeld. De groep wordt opgedeeld in verschillende teams en iedereen krijgt een eigen taak. Tijdens deze groepsactiviteit staat hygiëne en teamwork centraal.
 • Er is dus voor vandaag nog vrij weinig te melden, momenteel is er even koffiepauze. Verder is het schoonmaken schoonmaken en nog eens schoonmaken. Op zich een goed iets toch?!

Later komen we uiteraard terug met nog meer Utopia nieuws, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Maria at 19:22

  Gina, hou nou eens op met die vieze spelletjes spelen en laat Mark met rust, die mag doen wat hij wil, bemoei je met je eigen zaakjes, of ga naar huis.

 2. Wil at 11:15

  Wat is gina toch een kreng,wat een kinderachtig gedoe weer, nu zegt ze weer dat ze hier beslist geen relatie wil, wat had ze dan met mark??????
  Wanneer ziet mark het licht eens????
  Hopelijk snel, laat gina en bemoei je nergens meer mee, ik wed dat ze op hangende pootjes terug komt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *